Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
userd morze tramal z Chin na kilogramy :-) zrobimy zrzutę ,na pewno się jeszcze ktoś dołoży
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez Hanka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
ile max butli tramalu 96 ml może przepisać lekarz na jednej bibule?? dwie?

dwie czy 5?
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
WildMonkey pisze:
Heh też wolę tramal, najlepiej z klonami
z midazolamem :heart: tylko skąd wziąć :(
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Kiedyś było łatwo a teraz to już sam nie wiem :-/
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1800 / 19 / 0
Dzisiaj mija trzeci dzień od wzięcia ostatniej dawki Tramalu po krótkim bo ok tygodniowym ciągu. I pomimo wzięcia wczoraj sporej dawki Kodeiny bo 750 mg -ostatnie 300 mg o 21 wieczorem to dzisiaj rano wstałem tak chory, że do pracy nie mogłem pojechać... :-/ Musiałem wziąć urlop bezpłatny, obudziłem się dzisiaj gdzieś o godzinie 12 zasmarkany jak gówniarz i z fatalnym samopoczuciem, sam już nie wiem czy to choroba czy objawy odstawienne. Niedawno wróciłem z Apteki z trzema Antidolami i jakimiś lekami na przeziębienie, właśnie wypiłem Kode i zaraz się okaże jaka jast diagnoza.
Nie mogę sobie wybaczyć dlaczego nie zszedłem tak jak trzeba z dawki tego Tramalu, naiwnie łudziłem się, że jakoś to będzie, ważna była dana chwila w której chciałem się ujebać i teraz ponosze tego konsekwencje.
Zastanawiam się znowu nad rzuceniem tego w pizdu (nie śmiać się) bo te skręty fizyczne i psychiczne tak dotkliwe zimą mnie wykończą ;]
Rozważam znowu wizyte u Psychiatry w sobote ale z tym to jest tak, że gdy czuje się fatalnie to chce się leczyć a gdy jest dobrze to odkładam leczenie na później :nuts: Zobaczymy czy przełamie wstyd :mellow:

PS: Mija niecałe 10 minut od wypicia 450 mg Kodeiny i już czuje się prawie dobrze a to znak, że jestem zdrowy tylko mam skręta. Kto tego nie zaznał ten się nie dowie jak boli zejście od razu do zera z Trama po zjedzeniu 11 gram w miksie z Kodą w tydzień. Aż strach pomyśleć jak wygląda skręt po Helupie 8-(

PS: Nie wiem jak Wy ale mi jest zimą zawsze strasznie zimno, ciągle chodze przeziębiony bo raz czuje gorąco a za chwile trzęse się z zimna. Przejebane
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
(...)
Nie mogę sobie wybaczyć dlaczego nie zszedłem tak jak trzeba z dawki tego Tramalu, naiwnie łudziłem się, że jakoś to będzie, ważna była dana chwila w której chciałem się ujebać i teraz ponosze tego konsekwencje.
(...)
Tu jest diabeł pogrzebany. A dokładniej mówiąc diabelskie właściwości tramadolu.
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="userd"]
PS]

Jeśli schodzimy z Tramalu to też jest nam zimno, to jeden z objawów którego najbardziej nie lubię. Można się schować w najcieplejsze miejsce a chłod bije nadal od wewnątrz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 476 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Schizool »
WildMonkey pisze:
po co ci avio do tramalu ?
Żeby nie rzygać po chwilach boskiej przyjemności z Tramcem. Sam teraz już nie wiem, czy decydować się na kolejną przygodę, bo te całodzienne bełty doprowadzały mnie do szału i przy okazji ryły psychę.
userd pisze:
Rozważam znowu wizyte u Psychiatry w sobote ale z tym to jest tak, że gdy czuje się fatalnie to chce się leczyć a gdy jest dobrze to odkładam leczenie na później ]
A dlaczego się pukasz w łeb? Ja mam identycznie :-D
Uwaga! Użytkownik Schizool nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Ferd dobrze mówi %-D Przeszedłem podobną drogę i kiedyś trudno było mi zostawić te 500 do 1000 mg na zejście, liczyła się tylko faza która pod koniec ciągu i tak była wątpliwa. Teraz wiem, że nawet 100 mg na zejściu potrafi postawić na nogi.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1800 / 19 / 0
Objawy odstawienia Tramalu bardzo mnie zniechęciły do tej substancji. Mam nadzieje, że więcej już go nie wezme. Prawda jest taka, że tylko pierwsze kilka razy z Tramalem są fajne a potem to trzeba już miksować z Kodą, benzosami walić końskie dawki a i tak nie jest tak dobrze jak bym tego oczekiwał. Branie dawek 1 g w zwyż to przecież jest jakieś nieporozumienie. Najwięcej to wziąłem 1,6 g tego shitu. A w poprzednim ciągu nawet 2 g do tego sporo klonów, do dzisiaj się ze mnie w pracy śmieją, że na początku roku coś mi odjebało i odpierdalałem przez tydzień. %-D
Za każdym razem po zabawach z Tramalem moja psychika się rozpadała na kawałki, dostawałem takiej deprechy, że nic tylko się zajebać. Nie chce już tego ;]
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.