Hurra, diese Welt geht unter
jacok przykleisz ten temat o BHP? uzywasz igly ja osobiscie bym odkleil, bo jest tam chyba z 20 stron gadki w stylu "cpuny kanalarze dno patologia dworzec!"
@greenz - przejrze go jeszcze raz i może dowieszę. Najlepiej sygnalizuj to w tym wątku (o bhp) żeby poleciał na górę listy, to prędzej zauważę ;)
Hurra, diese Welt geht unter
nie pukałem dwa tygodnie, żarłem aspirynę
i się zmiękczyła :-p
jacok, jacok, pisaliśmy razy wiele by nie pukać ciągle w ten sam kabel. lepiej mieć z łap "konewkę" która się i tak zagoi, niż załatwić se na amen żyłę, a przecież my ćpuny potrzebujemy ją. a mamy tylko jeden zestaw na całe życie
greenz pisze: "cpuny kanalarze dno patologia dworzec!"
hmm, jak wyrośnie, to czemu ćpuny którzy długo biorą nie mają gdzie się wkłuć, puste żył itp? Krew zawsze znajdzie sobie jakąś drogę, mniejsze naczynka się powiększą czy coś, ale imho to nie to samo.
stwardniała mi po boku nadgarstka żyła
nie pukałem dwa tygodnie, żarłem aspirynę
i się zmiękczyła :-p
greenz pisze: a ta zyla o ktorej piszesz jest kompletnie niepotrzebna, laczy ze soba 2 roznolegle zyly.
Czasem to facetom zazdroszcze, macie żyły dużo wieksze i ciężej je zajebać.
Gdybym wiedziala ze tak mi sie porobi z żyłą to bym ją zmieniala, niestety człowiek durny byl i to jak;)
Hegemon_Krwawy (cooltowe posty...) pisze:greenz pisze: a ta zyla o ktorej piszesz jest kompletnie niepotrzebna, laczy ze soba 2 roznolegle zyly.
wystapila oczywiscie literowka i chodzi o RÓWNOLEGŁE ŻYŁY
i prosze mi uargumentowac jakie sa negatywne konsekwencje zatkania tej jebanej tak zwanej zyly posrodkowej przedramienia dla ukladu krwionosnego kurwa jego mac!
greenz pisze: KURWA
Hegemon_Krwawy (cooltowe posty...) pisze:greenz pisze: a ta zyla o ktorej piszesz jest kompletnie niepotrzebna, laczy ze soba 2 roznolegle zyly.
wystapila oczywiscie literowka i chodzi o RÓWNOLEGŁE ŻYŁY
i prosze mi uargumentowac jakie sa negatywne konsekwencje zatkania tej jebanej tak zwanej zyly posrodkowej przedramienia dla ukladu krwionosnego kurwa jego mac!
EOT
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
I gdzie jescze mozna w miare bezpiecznie pukac tak zeby nie wkluwac sie po 300 raz pod roznym katem w to samo miejsce ?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?