Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Bill pisze: Niech ktoś mi wytłumaczy, jaki jest sens wpierdalania dxm do szkoły? Bo nie potrafie tego pojąć, może jestem zbyt ograniczony. Wiem, że to szalone i totalnie głupie, ale może spróbujcie iść do szkoły, żeby się uczyć?
Piotrunio pisze:Drogi Billu - Sens jest taki, żeby sobie najebać przypału, i żeby znowu dudnili o straszliwie niebiezpiecznym leku na kaszel.Bill pisze: Niech ktoś mi wytłumaczy, jaki jest sens wpierdalania dxm do szkoły? Bo nie potrafie tego pojąć, może jestem zbyt ograniczony. Wiem, że to szalone i totalnie głupie, ale może spróbujcie iść do szkoły, żeby się uczyć?
Piotrunio pisze: Pozatym wielu osobom kazałeś wypierdalać do szkoły, więc gdzieś muszą jeśc tego dexa]
Hehe, dobre ;]
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
co wy ocipieliście zajebać 50 tab i mulić sie w łóżku za każdym razem,
mi sie już samotne jazdy znudziły i niczym mnie juz nie ciekawią jak to bywało dawniej
w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
-wycieczka rowerowe w pobliskie piękne tereny :-D
- wycieczka nad kompielisko :-D
- na dyskoteke :-D
- zwiedzanie pobliskich tereny, cmentarze itp i gadanie huj wie o czym, wspominanie przekminki :-p
a nawet jak pisze J73 zarzucić samemu i zajmować sie codziennymi czynnościami
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
polo pisze: w dzień jest pięknie [...]
Kazik pisze:Jeśli chodzisz na dyskoteki za dnia, to współczuję.polo pisze: w dzień jest pięknie [...]
polo pisze: w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
- na dyskoteke
polo pisze: w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
- na dyskoteke
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.