Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Bill pisze: Niech ktoś mi wytłumaczy, jaki jest sens wpierdalania dxm do szkoły? Bo nie potrafie tego pojąć, może jestem zbyt ograniczony. Wiem, że to szalone i totalnie głupie, ale może spróbujcie iść do szkoły, żeby się uczyć?
Piotrunio pisze:Drogi Billu - Sens jest taki, żeby sobie najebać przypału, i żeby znowu dudnili o straszliwie niebiezpiecznym leku na kaszel.Bill pisze: Niech ktoś mi wytłumaczy, jaki jest sens wpierdalania dxm do szkoły? Bo nie potrafie tego pojąć, może jestem zbyt ograniczony. Wiem, że to szalone i totalnie głupie, ale może spróbujcie iść do szkoły, żeby się uczyć?
Piotrunio pisze: Pozatym wielu osobom kazałeś wypierdalać do szkoły, więc gdzieś muszą jeśc tego dexa]
Hehe, dobre ;]
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
co wy ocipieliście zajebać 50 tab i mulić sie w łóżku za każdym razem,
mi sie już samotne jazdy znudziły i niczym mnie juz nie ciekawią jak to bywało dawniej
w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
-wycieczka rowerowe w pobliskie piękne tereny :-D
- wycieczka nad kompielisko :-D
- na dyskoteke :-D
- zwiedzanie pobliskich tereny, cmentarze itp i gadanie huj wie o czym, wspominanie przekminki :-p
a nawet jak pisze J73 zarzucić samemu i zajmować sie codziennymi czynnościami
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
polo pisze: w dzień jest pięknie [...]
Kazik pisze:Jeśli chodzisz na dyskoteki za dnia, to współczuję.polo pisze: w dzień jest pięknie [...]
polo pisze: w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
- na dyskoteke
polo pisze: w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
- na dyskoteke
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).