Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Bill pisze: Niech ktoś mi wytłumaczy, jaki jest sens wpierdalania dxm do szkoły? Bo nie potrafie tego pojąć, może jestem zbyt ograniczony. Wiem, że to szalone i totalnie głupie, ale może spróbujcie iść do szkoły, żeby się uczyć?
Piotrunio pisze:Drogi Billu - Sens jest taki, żeby sobie najebać przypału, i żeby znowu dudnili o straszliwie niebiezpiecznym leku na kaszel.Bill pisze: Niech ktoś mi wytłumaczy, jaki jest sens wpierdalania dxm do szkoły? Bo nie potrafie tego pojąć, może jestem zbyt ograniczony. Wiem, że to szalone i totalnie głupie, ale może spróbujcie iść do szkoły, żeby się uczyć?
Piotrunio pisze: Pozatym wielu osobom kazałeś wypierdalać do szkoły, więc gdzieś muszą jeśc tego dexa]
Hehe, dobre ;]
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
co wy ocipieliście zajebać 50 tab i mulić sie w łóżku za każdym razem,
mi sie już samotne jazdy znudziły i niczym mnie juz nie ciekawią jak to bywało dawniej
w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
-wycieczka rowerowe w pobliskie piękne tereny :-D
- wycieczka nad kompielisko :-D
- na dyskoteke :-D
- zwiedzanie pobliskich tereny, cmentarze itp i gadanie huj wie o czym, wspominanie przekminki :-p
a nawet jak pisze J73 zarzucić samemu i zajmować sie codziennymi czynnościami
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
polo pisze: w dzień jest pięknie [...]
Kazik pisze:Jeśli chodzisz na dyskoteki za dnia, to współczuję.polo pisze: w dzień jest pięknie [...]
polo pisze: w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
- na dyskoteke
polo pisze: w dzień jest pięknie , najlepiej w kilka osób się zarzuca, a potem ........
- na dyskoteke
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.