4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
chyba raczej puka ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
No jasne że puka, kotek potrzebuje niskiej temperatury żeby reakcja wychodziła wydajnie. Poza tym, siedzieć w sraczu 1,5h też nie jest zbyt pasjonujące :)
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Dla chcącego nic trudnego ....ładujesz całą miksturę do jakiejś butelki po syropie na czas reakcji i wkładasz do baka w kiblu żeby nikt się nie ciekawił i za 1,5h wracasz po odbiór
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1069 / 12 / 0
ja na kota czekam zazwyczaj godzine a samo przygotowanie jest o wiele krótsze od filtracji, czyli jakies 10 min
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 49 / 1 / 0
Muszę przyznać, że babcie klozetowe patrzą na mnie spod byka ;) A kota, jeśli robię w kiblu, to robię "na szybko". Wychodzi słaby ale ciśnienie zwykle niestety bierze górę nad cierpliwością.
Żyję szybko, umrę młodo.
Moje życie - moja własność.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
śmiejesz sie, wchodze ja ze sprzetem do kabiny w a tu na podłodze ulotka sudafedu ze szczątkami sraczkowatej otoczki, kilka chusteczek z czego jedna zakrwawiona... nie jestem sam ale ludzie sprzątajcie po sobie, po mnie nie ma nigdy śladu.
babcie są spoko ino sprzątkaczki wkurwiaja jak siedze 30 min w kabinie a ona sie dobija bo chce umyć:D co pan tam robisz ile można!! a ja tu siedze i to gówno ciagle fioletowe albo chusteczka pierdolnęła i filtracja raz jeszcze :D ech dylematy
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
zagrożenia? wystarczy miec mozg i nie widze zagrozenia kilka razybralem kota i i wcale mnie bog wie jak nie ruszyl,zawsze wychodzil przezroczysty roztwor oprocz 1-ego razu .a zjazd to dla mnie jakas abstrakcja,nic wartego zwrocenia uwagi.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
befree pisze:
zagrożenia? wystarczy miec mozg i nie widze zagrozenia kilka razybralem kota i i wcale mnie bog wie jak nie ruszyl,zawsze wychodzil przezroczysty roztwor oprocz 1-ego razu .a zjazd to dla mnie jakas abstrakcja,nic wartego zwrocenia uwagi.
Pogadamy za kilka miesiecy....
oj dana dana, nie boje się bana
  • 136 / 3 / 0
Jak ktoś ma chociaż minimalne skłonności depresyjne to niech pierdoli w dupe cały ten metkat.
Kurwa ten zjazd w ciągu jest przeokrutny, z psychiką metkat robi wtedy co mu sie tylko podoba.U mnie występuje już nawet po IV.Dobrze, że mam alprazolam to jakoś to zalecza i sobie spokojnie zasne :wall:
Pojawiają się u was przy okazji takie zwiechy, że łatwo jest sie zagapić w jakiś punkt i jakby jest sie na chwile wyłączonym? Czy ja jestem jakiś zjebany.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
chodzi ci o zawieszanie sie na fazie czy na zjezdzie?

Nie wiem skad opinia ze te zjazdy sa tak okropne?
tylko ze ja nie mówie o zjezdzie w ciągu! nie mam ochoty brac codziennie nie czuje nawet potrzeby raczej mysle od czasu do czasu tego uzywac i to na specjalne okazje gdzie metkat moze mi pomoc a tak bez okazji nie widze sensu.

co do zagrozeń czy dziwnych historii z metkatem to pierwszym razem mialem dziwny efekt,mianowicie sprzet zachowuje sie podobnie do efedryn(chociaz jest o niebo lepiej) i cos zupelnie nietypowego mi sie zdarzylo po prostu przy sikaniu trudno bylo sie odlac a czasami razem z moczem wychodzila sperma(ozniej zauwazylem ze to ona blokuje to sikanie...) nastepnym razem rofilaktycznie pozbylem sie materialu genetycznego i problem ustapil - wyglada to tak jakbym dostawal mikro orgazmow przez metkata ;)
ten efekt mi zepsol 1 i 2 faze w czasie kiedy mialem najelpszy nastroj dostawalem tych problemow,polecam sie ''oczyszczac'' jesli planujecie metkata :D
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.