4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
chyba raczej puka ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
No jasne że puka, kotek potrzebuje niskiej temperatury żeby reakcja wychodziła wydajnie. Poza tym, siedzieć w sraczu 1,5h też nie jest zbyt pasjonujące :)
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Dla chcącego nic trudnego ....ładujesz całą miksturę do jakiejś butelki po syropie na czas reakcji i wkładasz do baka w kiblu żeby nikt się nie ciekawił i za 1,5h wracasz po odbiór
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1069 / 11 / 0
ja na kota czekam zazwyczaj godzine a samo przygotowanie jest o wiele krótsze od filtracji, czyli jakies 10 min
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 49 / 1 / 0
Muszę przyznać, że babcie klozetowe patrzą na mnie spod byka ;) A kota, jeśli robię w kiblu, to robię "na szybko". Wychodzi słaby ale ciśnienie zwykle niestety bierze górę nad cierpliwością.
Żyję szybko, umrę młodo.
Moje życie - moja własność.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
śmiejesz sie, wchodze ja ze sprzetem do kabiny w a tu na podłodze ulotka sudafedu ze szczątkami sraczkowatej otoczki, kilka chusteczek z czego jedna zakrwawiona... nie jestem sam ale ludzie sprzątajcie po sobie, po mnie nie ma nigdy śladu.
babcie są spoko ino sprzątkaczki wkurwiaja jak siedze 30 min w kabinie a ona sie dobija bo chce umyć:D co pan tam robisz ile można!! a ja tu siedze i to gówno ciagle fioletowe albo chusteczka pierdolnęła i filtracja raz jeszcze :D ech dylematy
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
zagrożenia? wystarczy miec mozg i nie widze zagrozenia kilka razybralem kota i i wcale mnie bog wie jak nie ruszyl,zawsze wychodzil przezroczysty roztwor oprocz 1-ego razu .a zjazd to dla mnie jakas abstrakcja,nic wartego zwrocenia uwagi.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
befree pisze:
zagrożenia? wystarczy miec mozg i nie widze zagrozenia kilka razybralem kota i i wcale mnie bog wie jak nie ruszyl,zawsze wychodzil przezroczysty roztwor oprocz 1-ego razu .a zjazd to dla mnie jakas abstrakcja,nic wartego zwrocenia uwagi.
Pogadamy za kilka miesiecy....
oj dana dana, nie boje się bana
  • 136 / 3 / 0
Jak ktoś ma chociaż minimalne skłonności depresyjne to niech pierdoli w dupe cały ten metkat.
Kurwa ten zjazd w ciągu jest przeokrutny, z psychiką metkat robi wtedy co mu sie tylko podoba.U mnie występuje już nawet po IV.Dobrze, że mam alprazolam to jakoś to zalecza i sobie spokojnie zasne :wall:
Pojawiają się u was przy okazji takie zwiechy, że łatwo jest sie zagapić w jakiś punkt i jakby jest sie na chwile wyłączonym? Czy ja jestem jakiś zjebany.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
chodzi ci o zawieszanie sie na fazie czy na zjezdzie?

Nie wiem skad opinia ze te zjazdy sa tak okropne?
tylko ze ja nie mówie o zjezdzie w ciągu! nie mam ochoty brac codziennie nie czuje nawet potrzeby raczej mysle od czasu do czasu tego uzywac i to na specjalne okazje gdzie metkat moze mi pomoc a tak bez okazji nie widze sensu.

co do zagrozeń czy dziwnych historii z metkatem to pierwszym razem mialem dziwny efekt,mianowicie sprzet zachowuje sie podobnie do efedryn(chociaz jest o niebo lepiej) i cos zupelnie nietypowego mi sie zdarzylo po prostu przy sikaniu trudno bylo sie odlac a czasami razem z moczem wychodzila sperma(ozniej zauwazylem ze to ona blokuje to sikanie...) nastepnym razem rofilaktycznie pozbylem sie materialu genetycznego i problem ustapil - wyglada to tak jakbym dostawal mikro orgazmow przez metkata ;)
ten efekt mi zepsol 1 i 2 faze w czasie kiedy mialem najelpszy nastroj dostawalem tych problemow,polecam sie ''oczyszczac'' jesli planujecie metkata :D
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.