5 gieta MJ na własny użytek to jest to
Był ktoś w Meksyku celem spożycia pejotlu? Wybieram się tam w przyszłym roku, poszukuje wskazówek, porad. Coś tam czytałem o Real de Catorces, ale niespecjalnie chce mi się jechać ponad 600km na północ od stolicy kraju celem zdobycia kaktusa. Moja wyprawa ma raczej na celu zwiedzenie pozostałości starożytnych kultur i objazd południowego rejonu kraju z zahaczeniem o Gwatemalę i Balize, więc taki akcent z Real de Catorces mocno komplikuje mi sprawę. Jakieś miejsca, ludzie którzy pomogli by, udostępnili pejotl w regionie stolicy Meksyku?
Dajcie znać jak się nie dać wrobić w wygórowane ceny
Czy da radę na spokojnie zakupić bez przypału od dilera na ulicy ?
Czytalem że w kurortach turystycznych jak Cancun czy Playa del Carmen kręci się sporo policyjnych patroli z psami. Albo że dilerzy to często prowokatorzy podstawieni przez Policję.
Inne pytanie to jakie są ceny ?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.