Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Dodano o 07:33:
xxxzzzxxx przejdz na IRC pogadamy może mamy wspólnych znajomych z miasta traktorów
Ale właśnie chodzi mi o to, że to nie to co kiedyć, ćpuny już nie noddują na mojej klatce i przez pomyłke nie dzwonią do mnie po towar :)
xxxzzzxxx pisze: Właśnie hukam towar z centrum ;]
Ale mogło by być lepiej i czuł bym się przewybornie.
No ale mogło by być i gorzej wtedy czuł bym się niedobornie.
Jak na razie to najlepszy towarek jaki waliłem był z pragi.
Jeszcze musze skosztować tego czeczeńskiego, ten to podobno rzeź.
tylko cena nie w pizdu 400 giet wazony i ntylko dla ogarnietych ludzi
koes ma w pozku pracuje w biorze podruzy i i przywozi jest wypierdol w huj
mysle ze polowka giet mogla by dac zapasc u niejednego twardego zawodnika
skorowale polowke nie cwiare dobrego wroclawskiegowarszaskiego brazu i jestem srednio zgiety
walc kreske turka czuje sie jak po polwce warszawki wiec ...tylko cena...
kol nie sprzedaje zadnych cwiar polowek tylko caaki stac cie to masz i tylko jak jestes ogarem..\
ma tripa typ w glowie ale ma skurwiel dobry towar
Podobno 1g wygląda jak nasze 2g.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.