Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Dodano o 07:33:
xxxzzzxxx przejdz na IRC pogadamy może mamy wspólnych znajomych z miasta traktorów
Ale właśnie chodzi mi o to, że to nie to co kiedyć, ćpuny już nie noddują na mojej klatce i przez pomyłke nie dzwonią do mnie po towar :)
xxxzzzxxx pisze: Właśnie hukam towar z centrum ;]
Ale mogło by być lepiej i czuł bym się przewybornie.
No ale mogło by być i gorzej wtedy czuł bym się niedobornie.
Jak na razie to najlepszy towarek jaki waliłem był z pragi.
Jeszcze musze skosztować tego czeczeńskiego, ten to podobno rzeź.
tylko cena nie w pizdu 400 giet wazony i ntylko dla ogarnietych ludzi
koes ma w pozku pracuje w biorze podruzy i i przywozi jest wypierdol w huj
mysle ze polowka giet mogla by dac zapasc u niejednego twardego zawodnika
skorowale polowke nie cwiare dobrego wroclawskiegowarszaskiego brazu i jestem srednio zgiety
walc kreske turka czuje sie jak po polwce warszawki wiec ...tylko cena...
kol nie sprzedaje zadnych cwiar polowek tylko caaki stac cie to masz i tylko jak jestes ogarem..\
ma tripa typ w glowie ale ma skurwiel dobry towar
Podobno 1g wygląda jak nasze 2g.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.