Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kender77 »
na ursusie cały czas się kręci tylko trochę ucichło nie to co za czasów braci M.

Dodano o 07:33:

xxxzzzxxx przejdz na IRC pogadamy może mamy wspólnych znajomych z miasta traktorów
Uwaga! Użytkownik kender77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Wiem, że się kręci w urs i wiem kto to nakręca.
Ale właśnie chodzi mi o to, że to nie to co kiedyć, ćpuny już nie noddują na mojej klatce i przez pomyłke nie dzwonią do mnie po towar :)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1073 / 123 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Iście Freudowska pomyłka że tak powiem:)
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 55 / 1 / 0
Kiedyś na Pragę się jezdziło , tam towaru i dilerów to na pęczki było, w każdym bloku czy kamienicy. Oczywście w centrum też da rade ogarnac... :-D
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Właśnie hukam towar z centrum ;]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 1 / 0
xxxzzzxxx pisze:
Właśnie hukam towar z centrum ;]
I jak dobry teraz maja tam towarek ?
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Przeciętny. Zrobiłem jakiegoś gieta i czuje się wybornie.
Ale mogło by być lepiej i czuł bym się przewybornie.
No ale mogło by być i gorzej wtedy czuł bym się niedobornie.

Jak na razie to najlepszy towarek jaki waliłem był z pragi.
Jeszcze musze skosztować tego czeczeńskiego, ten to podobno rzeź.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
rzez to jest hel z turcj taki bezowy stracza na 8 dobrych strzalow
tylko cena nie w pizdu 400 giet wazony i ntylko dla ogarnietych ludzi
koes ma w pozku pracuje w biorze podruzy i i przywozi jest wypierdol w huj
mysle ze polowka giet mogla by dac zapasc u niejednego twardego zawodnika
skorowale polowke nie cwiare dobrego wroclawskiegowarszaskiego brazu i jestem srednio zgiety
walc kreske turka czuje sie jak po polwce warszawki wiec ...tylko cena...
kol nie sprzedaje zadnych cwiar polowek tylko caaki stac cie to masz i tylko jak jestes ogarem..\
ma tripa typ w glowie ale ma skurwiel dobry towar
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Ten czeczeński też tylko na giety. 200zł
Podobno 1g wygląda jak nasze 2g.
  • 47 / 1 / 0
a z afganistanu ktos cos probowal? Moze ktos cos slyszal na ten temat i cos bral?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.