Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Dodano o 07:33:
xxxzzzxxx przejdz na IRC pogadamy może mamy wspólnych znajomych z miasta traktorów
Ale właśnie chodzi mi o to, że to nie to co kiedyć, ćpuny już nie noddują na mojej klatce i przez pomyłke nie dzwonią do mnie po towar :)
xxxzzzxxx pisze: Właśnie hukam towar z centrum ;]
Ale mogło by być lepiej i czuł bym się przewybornie.
No ale mogło by być i gorzej wtedy czuł bym się niedobornie.
Jak na razie to najlepszy towarek jaki waliłem był z pragi.
Jeszcze musze skosztować tego czeczeńskiego, ten to podobno rzeź.
tylko cena nie w pizdu 400 giet wazony i ntylko dla ogarnietych ludzi
koes ma w pozku pracuje w biorze podruzy i i przywozi jest wypierdol w huj
mysle ze polowka giet mogla by dac zapasc u niejednego twardego zawodnika
skorowale polowke nie cwiare dobrego wroclawskiegowarszaskiego brazu i jestem srednio zgiety
walc kreske turka czuje sie jak po polwce warszawki wiec ...tylko cena...
kol nie sprzedaje zadnych cwiar polowek tylko caaki stac cie to masz i tylko jak jestes ogarem..\
ma tripa typ w glowie ale ma skurwiel dobry towar
Podobno 1g wygląda jak nasze 2g.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.