@Ostro pewnie wielu tak mowilo. Moj bobr zarzucal raz na miesiac pozniej co tydzien na imprezie pozniej na imprezie i na spotkaniu w pubie i tak w kolo. Ciezko pozniej powiedziec NIE i przestac calkowicie.
Sory ale z wydaje mi sie ze z dragami jest tak jak z sexem u lasek. Poki sa dziewicami twierdza ze to ZUO jak juz blonka peknie to trudno powiedziec NIE xD
Pozdro!
o samym dzialaniu napisze jak zjem :D mam nadzieje ze jeszcze w tym tygodniu :D
pzdr4all
sry
Mefedron to coś pięknego , za pierwszy razem podziałał troche chujowo. Teraz wciagnolem cos okolo 200 mg i jest cos pieknego mysle ze polski koks nie moze sie rownac do mefedronu :D
Bo na pusty żołądek wchodzi szybciej i mocniej ale krócej trzyma. Dlatego na pełnym żołądku może trzymać 2h lecz będzie dłużej wchodzić i nieco słabiej.
Jak tylko jadłem to 250-300mg na start póżniej 200-250mg.
@maydey - dzięki za odpowiedź..u nie jest zawsze ten problem że chcąc nie chcąc to zawsze na głodnego dzień tripowania wypada;>
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.