Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1169 / 16 / 0
Mogłeś opisać swój problem w wątku ogólnym, niepotrzebnie założony temat.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 29 / 0
Zawsze moderator może wątek podpiąć, tylko gdzie jest moderacja ? Ostatnio mam wrażenie, że nikt nie czyta tych wątków.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1169 / 16 / 0
sinner1090 pisze:
Ale jutro ide na masowe jaranie 3.6 grama na dwoch zajebistego towaru muahahaha xD jaramy z kolega cala noc do rana bez przerwy xD
A potem sobota i idziemy wyprobowac Doves pillsy

Trzeba wyluzowac po ciezkim tygodniu xD
To normalnie chłopaki jak męczyliscie niecałą 4 przez noc to jestem pełen podziwu.
Ja z wczoraj na dzis skopciłem 18 gietów na 2 osoby i ojebalismy litr jacka danielsa.
A musiało być suto bo koleżka ostatni raz sie zajebał przed maturami :D (i tak mu nie wierze) ;d
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 1 / 0
podpiąć pod main
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
ogar pisze:
koala pisze:
Co można zrobić na zejściu, żeby było przyjemne i prowadziło do wyciszenia umysłu, do snu najlepiej? Piwo czy wino może być dobre, ale z reguły prowadzi do dalszej części zabawy. Może benzo by mnie usadziło albo odrobina opiata? Dobrze jest dużo i smacznie zjeść, na głowę pomaga kawa, ale to wciąż za mało.
nie pij kawy jak chcesz isc spac...szklanka gorącego mleka powinna zmniejszyć faze i rozgrzać organizm co powoduje zasnięcie...
Kawę kiedy chcę się ogarnąć, bo po paleniu spada ciśnienie (bezpośrednio po rośnie, o ile dobrze czuję).

Z różnych etnoziółek, które próbowałem, na ogarnięcie pomaga nieco kanna. Ale to i tak za mało.

Przepraszam, że nie w wątku ogólnym, ale tu i tak jest zupełny burdel + pomyślałem, że w sumie zejście fazy po trawie to ważne zagadnienie, rzadko poruszane, a często przysparza problemów.

Widzę, że jeszcze kilka osób ma podobną akcję z mięśniami, czyli to nie jest wkręt (dużo ćwiczę i nie byłem pewien, czy to czasem nie są jakieś zapomniane zakwasy). Bardzo ciekawe, skąd to się bierze, bo niby jak marihuana miałaby wpływać na mięśnie?
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 29 / 0
@koala, THC powoduje odwodnienie tkanki mięśniowej, co powoduje jej zmniejszenie i co za tym idzie, osłabienie. To jest prawdopodobnie przyczyną owego bólu.
Ostatnio zmieniony 29 marca 2009 przez Kuba Powiatowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1169 / 16 / 0
Kuba Powiatowy pisze:
THC powoduje odwodnienie tkanki mięśniowej, co powoduje jej zmniejszenie i co za tym idzie, osłabienie. To jest prawdopodobnie przyczyną owego bólu.
To już wiem dlaczego tak schudłem i moje piękne muskularne cycuszki wygladają teraz jak klata 8 latka.
Kurwa w 3 lata 20kg masy mieśniowej poszło sie jebać.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Demoon pisze:

a co złego jest w tym żeby dopierdolić się na samo pójście w kimę?
Bo jak mam dużo palenia to się tak mogę dopierdalać do bladego świtu? Ogólnie idea jest taka, żeby nauczyć się palić okazjonalnie i małe ilości. To znaczy skręcić bata z ważonej połówki, kompletnie się upierdolić, przejść wszystkie etapy]
Kuba Powiatowy:
THC powoduje odwodnienie tkanki mięśniowej, co powoduje jej zmniejszenie i co za tym idzie, osłabienie. To jest prawdopodobnie przyczyną owego bólu.

FGZ:
To już wiem dlaczego tak schudłem i moje piękne muskularne cycuszki wygladają teraz jak klata 8 latka.
Kurwa w 3 lata 20kg masy mieśniowej poszło sie jebać
[/quote]

Ale jaja, w życiu się nie natknąłem na wzmiankę o tym odwadnianiu. Faktycznie by się zgadzało, bo to zmęczenie mięśni jest podobne do tego po treningu. No to może kreatyna by tutaj pomogła, nawadnia mięśnie.

Naprawdę można tak od jarania wychudnąć? Przez tytoń też się chudnie, więc może również przez ten dodatek w joincie Cię wysuszyło? chyba że palisz z bonga.
Z drugiej strony czemu nie równoważy się to u Ciebie przez zwiększone łaknienie? Przecież używa się marihuany do tuczenia ludzi po chemioterapii, chorych na aids itd.
Faktycznie jeśli thc odwadnia mięśnie, to palacz nontoper jak Ty ma cały czas odwodnione mięśnie, a to patologia. Trzeba wypróbować kreatynę w tehaceterapii.

Rzeczywiście lepiej przenieść do ogólnego, napiszę do kogoś, o ile ktoś jeszcze się zajmuje tym działem, bo nie widać.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
ogar pisze:
koala pisze:

Co można zrobić na zejściu, żeby było przyjemne i prowadziło do wyciszenia umysłu, do snu najlepiej? Piwo czy wino może być dobre, ale z reguły prowadzi do dalszej części zabawy. Może benzo by mnie usadziło albo odrobina opiata? Dobrze jest dużo i smacznie zjeść, na głowę pomaga kawa, ale to wciąż za mało.
nie pij kawy jak chcesz isc spac...szklanka gorącego mleka powinna zmniejszyć faze i rozgrzać organizm co powoduje zasnięcie...
Tak samo jak mj i inne substancje różnie działają na każdego innego człowieka, tak samo jest z mlekiem.
U mnie szklanka wieczorem i nie śpię, tylko skręcam się z bólu brzucha.
koala pisze:
...

Ale jaja, w życiu się nie natknąłem na wzmiankę o tym odwadnianiu. Faktycznie by się zgadzało, bo to zmęczenie mięśni jest podobne do tego po treningu. No to może kreatyna by tutaj pomogła, nawadnia mięśnie.

Naprawdę można tak od jarania wychudnąć? Przez tytoń też się chudnie, więc może również przez ten dodatek w joincie Cię wysuszyło? chyba że palisz z bonga.
Z drugiej strony czemu nie równoważy się to u Ciebie przez zwiększone łaknienie? Przecież używa się marihuany do tuczenia ludzi po chemioterapii, chorych na aids itd.
Faktycznie jeśli thc odwadnia mięśnie, to palacz nontoper jak Ty ma cały czas odwodnione mięśnie, a to patologia. Trzeba wypróbować kreatynę w tehaceterapii.

Rzeczywiście lepiej przenieść do ogólnego, napiszę do kogoś, o ile ktoś jeszcze się zajmuje tym działem, bo nie widać.
Ci po chemii to nie nałogowcy mj.
Chudnięcie po mj dotyczyć może tylko jaraczy na potęgę. Moim zdaniem.
Nawet jeśli codziennie zapalisz to raczej nie schudniesz.
Co innego jeśli cały dzień się pali przez dłuuugi okres czasu, to wtedy zaczyna się czapa z utratą apetytu.
Jak to jest z tytoniem? Mi się wydaję, że używanie po prostu hamuje łaknienie. Czy też tytoń sam w sobie "odchudza"?
No i jak to się ma do mj? ciekawe...
I'm broken.
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: r0galik »
Kuba Powiatowy pisze:
@koala, THC powoduje odwodnienie tkanki mięśniowej, co powoduje jej zmniejszenie i co za tym idzie, osłabienie. To jest prawdopodobnie przyczyną owego bólu.
a może podaj źródło? Swoją drogą wpływ MJ na przyrost masy mięśniowej to ciekawy temat... znalazłem np. taką dyskusję: http://forum.bodybuilding.com/showthrea ... =114590321 (link do forum po angielsku)
Co cię nie zabije, to cię osłabi.
Zablokowany
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.