sinner1090 pisze: Ale jutro ide na masowe jaranie 3.6 grama na dwoch zajebistego towaru muahahaha xD jaramy z kolega cala noc do rana bez przerwy xD
A potem sobota i idziemy wyprobowac Doves pillsy
Trzeba wyluzowac po ciezkim tygodniu xD
Ja z wczoraj na dzis skopciłem 18 gietów na 2 osoby i ojebalismy litr jacka danielsa.
A musiało być suto bo koleżka ostatni raz sie zajebał przed maturami :D (i tak mu nie wierze) ;d
ogar pisze:nie pij kawy jak chcesz isc spac...szklanka gorącego mleka powinna zmniejszyć faze i rozgrzać organizm co powoduje zasnięcie...koala pisze: Co można zrobić na zejściu, żeby było przyjemne i prowadziło do wyciszenia umysłu, do snu najlepiej? Piwo czy wino może być dobre, ale z reguły prowadzi do dalszej części zabawy. Może benzo by mnie usadziło albo odrobina opiata? Dobrze jest dużo i smacznie zjeść, na głowę pomaga kawa, ale to wciąż za mało.
Z różnych etnoziółek, które próbowałem, na ogarnięcie pomaga nieco kanna. Ale to i tak za mało.
Przepraszam, że nie w wątku ogólnym, ale tu i tak jest zupełny burdel + pomyślałem, że w sumie zejście fazy po trawie to ważne zagadnienie, rzadko poruszane, a często przysparza problemów.
Widzę, że jeszcze kilka osób ma podobną akcję z mięśniami, czyli to nie jest wkręt (dużo ćwiczę i nie byłem pewien, czy to czasem nie są jakieś zapomniane zakwasy). Bardzo ciekawe, skąd to się bierze, bo niby jak marihuana miałaby wpływać na mięśnie?
Kuba Powiatowy pisze: THC powoduje odwodnienie tkanki mięśniowej, co powoduje jej zmniejszenie i co za tym idzie, osłabienie. To jest prawdopodobnie przyczyną owego bólu.
Kurwa w 3 lata 20kg masy mieśniowej poszło sie jebać.
Demoon pisze:
a co złego jest w tym żeby dopierdolić się na samo pójście w kimę?
Kuba Powiatowy:
THC powoduje odwodnienie tkanki mięśniowej, co powoduje jej zmniejszenie i co za tym idzie, osłabienie. To jest prawdopodobnie przyczyną owego bólu.
FGZ:
To już wiem dlaczego tak schudłem i moje piękne muskularne cycuszki wygladają teraz jak klata 8 latka.
Kurwa w 3 lata 20kg masy mieśniowej poszło sie jebać
[/quote]
Ale jaja, w życiu się nie natknąłem na wzmiankę o tym odwadnianiu. Faktycznie by się zgadzało, bo to zmęczenie mięśni jest podobne do tego po treningu. No to może kreatyna by tutaj pomogła, nawadnia mięśnie.
Naprawdę można tak od jarania wychudnąć? Przez tytoń też się chudnie, więc może również przez ten dodatek w joincie Cię wysuszyło? chyba że palisz z bonga.
Z drugiej strony czemu nie równoważy się to u Ciebie przez zwiększone łaknienie? Przecież używa się marihuany do tuczenia ludzi po chemioterapii, chorych na aids itd.
Faktycznie jeśli thc odwadnia mięśnie, to palacz nontoper jak Ty ma cały czas odwodnione mięśnie, a to patologia. Trzeba wypróbować kreatynę w tehaceterapii.
Rzeczywiście lepiej przenieść do ogólnego, napiszę do kogoś, o ile ktoś jeszcze się zajmuje tym działem, bo nie widać.
ogar pisze:nie pij kawy jak chcesz isc spac...szklanka gorącego mleka powinna zmniejszyć faze i rozgrzać organizm co powoduje zasnięcie...koala pisze:
Co można zrobić na zejściu, żeby było przyjemne i prowadziło do wyciszenia umysłu, do snu najlepiej? Piwo czy wino może być dobre, ale z reguły prowadzi do dalszej części zabawy. Może benzo by mnie usadziło albo odrobina opiata? Dobrze jest dużo i smacznie zjeść, na głowę pomaga kawa, ale to wciąż za mało.
U mnie szklanka wieczorem i nie śpię, tylko skręcam się z bólu brzucha.
koala pisze: ...
Ale jaja, w życiu się nie natknąłem na wzmiankę o tym odwadnianiu. Faktycznie by się zgadzało, bo to zmęczenie mięśni jest podobne do tego po treningu. No to może kreatyna by tutaj pomogła, nawadnia mięśnie.
Naprawdę można tak od jarania wychudnąć? Przez tytoń też się chudnie, więc może również przez ten dodatek w joincie Cię wysuszyło? chyba że palisz z bonga.
Z drugiej strony czemu nie równoważy się to u Ciebie przez zwiększone łaknienie? Przecież używa się marihuany do tuczenia ludzi po chemioterapii, chorych na aids itd.
Faktycznie jeśli thc odwadnia mięśnie, to palacz nontoper jak Ty ma cały czas odwodnione mięśnie, a to patologia. Trzeba wypróbować kreatynę w tehaceterapii.
Rzeczywiście lepiej przenieść do ogólnego, napiszę do kogoś, o ile ktoś jeszcze się zajmuje tym działem, bo nie widać.
Chudnięcie po mj dotyczyć może tylko jaraczy na potęgę. Moim zdaniem.
Nawet jeśli codziennie zapalisz to raczej nie schudniesz.
Co innego jeśli cały dzień się pali przez dłuuugi okres czasu, to wtedy zaczyna się czapa z utratą apetytu.
Jak to jest z tytoniem? Mi się wydaję, że używanie po prostu hamuje łaknienie. Czy też tytoń sam w sobie "odchudza"?
No i jak to się ma do mj? ciekawe...
Kuba Powiatowy pisze: @koala, THC powoduje odwodnienie tkanki mięśniowej, co powoduje jej zmniejszenie i co za tym idzie, osłabienie. To jest prawdopodobnie przyczyną owego bólu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/drinking-istock-e1505815825997.jpg)
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy
Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.