1. «wszelkie czynności, które bawią i pozwalają przyjemnie spędzić czas»
wiec szersze to pojecie niz tylko zarywanie dup na imprezie. co nie zmienia faktu, ze dimenhydrynat to zabawa nie na kazda okazje -jak wszystko.
Wobec tego zastanawiam się nad "nieco" większą dawką, mianowicie 1250 mg jednorazowo.
Co o tym sądzicie? Lepiej zażyć 1250 czy 1300 mg (bo takie opcje wchodziłyby w grę)?
Wiem, że to dawki sporo wyższe, ale nie jakieś ekstremalne - z tego co teraz widzę... ;]
Pozdrawiam.
Po dzisiejszym robię przerwę
Nie ważę bardzo dużo, wręcz przeciwnie...
Ale generalnie słabo reaguję na tego typu leki, stąd taki pomysł... ;]
Po dzisiejszym robię przerwę
Pozdrawiam.
Jak chcesz coś z tego zapamiętać to lepiej zmniejsz swoje ambicje.
Zresztą po takiej dawce mogą być srogie komplikacje, także antywarto :)
Hmmm...
@Piotrunio: to dość typowy objaw, w końcu ten specyfik jest antagonistą (albo raczej: odwrotnym agonistą - jakby się temu bliżej przyjrzeć, to rzeczywiście jest to logiczne ;) ) receptorów H1. Niemniej ja raczej nie reaguję na takie środki zbyt wielką sennością. Niektórych 25 mg hydroksyzyny kładzie prawie nieprzytomnych do łóżka, a na mnie 50 mg działało stosunkowo umiarkowanie... ;]
Pozdrawiam.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.