1. «wszelkie czynności, które bawią i pozwalają przyjemnie spędzić czas»
wiec szersze to pojecie niz tylko zarywanie dup na imprezie. co nie zmienia faktu, ze dimenhydrynat to zabawa nie na kazda okazje -jak wszystko.
Wobec tego zastanawiam się nad "nieco" większą dawką, mianowicie 1250 mg jednorazowo.
Co o tym sądzicie? Lepiej zażyć 1250 czy 1300 mg (bo takie opcje wchodziłyby w grę)?
Wiem, że to dawki sporo wyższe, ale nie jakieś ekstremalne - z tego co teraz widzę... ;]
Pozdrawiam.
Po dzisiejszym robię przerwę
Nie ważę bardzo dużo, wręcz przeciwnie...
Ale generalnie słabo reaguję na tego typu leki, stąd taki pomysł... ;]
Po dzisiejszym robię przerwę
Pozdrawiam.
Jak chcesz coś z tego zapamiętać to lepiej zmniejsz swoje ambicje.
Zresztą po takiej dawce mogą być srogie komplikacje, także antywarto :)
Hmmm...
@Piotrunio: to dość typowy objaw, w końcu ten specyfik jest antagonistą (albo raczej: odwrotnym agonistą - jakby się temu bliżej przyjrzeć, to rzeczywiście jest to logiczne ;) ) receptorów H1. Niemniej ja raczej nie reaguję na takie środki zbyt wielką sennością. Niektórych 25 mg hydroksyzyny kładzie prawie nieprzytomnych do łóżka, a na mnie 50 mg działało stosunkowo umiarkowanie... ;]
Pozdrawiam.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.