Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5396 / 967 / 0
@xkwikx nie próbowałem nigdy, ani mianseryny ani mirtazapiny i raczej odpuszczę, ponoć strasznie się po tym tyje i nie można tego apetytu powstrzymać i się żre w nocy.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 100 / 25 / 0
po trazodonie rowniez mialam gastro nie z tej ziemii :(
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5396 / 967 / 0
Ja na szczęście po nim nie miałem takich akcji dlatego rozważam powrót, na prawdę mam duże problemy ze snem więc muszę się jakoś ratować a trazodon pamiętam że coś tam pomagał na pewno jakość snu była lepsza, wizytę niestety mam dopiero pod koniec miesiąca.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 83 / 2 / 0
Mam pytanie wczoraj mialem konsultacje 2lata zazywalem trazodone 75mg na sen lekarz zmienił mi cr na xr w dawce 150mg aby działało na depresje i lęki co sądzicie ?
scalono/lady
Trazodon cr czy xr kyory znich dziala lepiej przeciwlękowo i w jakich dawkach ?
  • 592 / 212 / 0
Oba działają tak samo, różnią się tylko sposobem uwalniania.
Jeden gwarantuje stałą prędkość uwalniania, drugi nie.
  • 1 / / 0
hej co sie stanie jak pomieszan tritticotrazodon 450 mg i piwo? (1 tabletka 150 mg ) czy bede mial po tym jakas pizde? (inne leki ktore posiadam to bioxetinfluoksetyna trittico deprexoletmianseryna ketrelkwetiapina) co byscie prowali polaczyc zeby miec pizde pls pomozcie

przeniesiono, na forum nie używamy nazw handlowych - nv13
  • 427 / 69 / 3
@kapson masz przepisane dużo antydepresantów. Wnioskuję, że masz problemy natury depresyjnej. Albo się leczysz albo ćpasz. Poza tym to potencjału rozrywkowego w tej Twojej liście zbytnio nie widać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.