Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5396 / 967 / 0
@xkwikx nie próbowałem nigdy, ani mianseryny ani mirtazapiny i raczej odpuszczę, ponoć strasznie się po tym tyje i nie można tego apetytu powstrzymać i się żre w nocy.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 99 / 25 / 0
po trazodonie rowniez mialam gastro nie z tej ziemii :(
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5396 / 967 / 0
Ja na szczęście po nim nie miałem takich akcji dlatego rozważam powrót, na prawdę mam duże problemy ze snem więc muszę się jakoś ratować a trazodon pamiętam że coś tam pomagał na pewno jakość snu była lepsza, wizytę niestety mam dopiero pod koniec miesiąca.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 83 / 2 / 0
Mam pytanie wczoraj mialem konsultacje 2lata zazywalem trazodone 75mg na sen lekarz zmienił mi cr na xr w dawce 150mg aby działało na depresje i lęki co sądzicie ?
scalono/lady
Trazodon cr czy xr kyory znich dziala lepiej przeciwlękowo i w jakich dawkach ?
  • 590 / 210 / 0
Oba działają tak samo, różnią się tylko sposobem uwalniania.
Jeden gwarantuje stałą prędkość uwalniania, drugi nie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.