Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wie ktoś czy mozna bezpiecznie brac kete podczas suplemenatcji 5htp ?
Spore jak dla mnie dawki odcinały mnie od świata i pokazywały wizję dające znać - nie warto bać się śmierci. Widziałem chwilami tunele. Czułem jakbym umierał raz na jakiś czas i było to przyjemne. Kiedy odcinęło mnie od świata to z zewnątrz wygądałem jak na ciężkich opioidach.
Gram poszedł w 3 dni, nic nie jadłem, malo piłem a żołądek... umierał
Pod koniec praktycznie nie było działania. Nie poczytałem wystarczająco o niej i zmarnowałem materiał.
Nie polecam robić dorzutek - działają nieprzyjemnie
Muszę spróbować S ketaminy i zrobić to lepiej
13 sierpnia 2026Hakan0110 pisze: Ostatnio sobie robię sesję tak raz w tygodniu po 0.15-0.2g na noc i się zastanawiam jak przy takim stosowaniu ze szkodliwością na organizm. Chat coś mi powiedział o pęcherzu moczowym, ale że trzeba na prawdę dużo i regularnie stosować. Macie informację o negatywnych skutkach stosowania ketaminy na organizm i układ nerwowy?
13 sierpnia 2026Hakan0110 pisze: Ostatnio sobie robię sesję tak raz w tygodniu po 0.15-0.2g na noc i się zastanawiam jak przy takim stosowaniu ze szkodliwością na organizm. Chat coś mi powiedział o pęcherzu moczowym, ale że trzeba na prawdę dużo i regularnie stosować. Macie informację o negatywnych skutkach stosowania ketaminy na organizm i układ nerwowy?
Bardziej na twoim miejscu bym się zastanowił czy utrzymasz takie dawkowanie,bo to już wymaga pewnej dyscypliny, a ketamina pod względem uzależnienia psychicznego jest w absolutnym top
Ja wiem jak działa takie dawanie furtki na branie co tydzień. Z każdym zbliżającym się dniem będziesz myslal obsesyjnie o tym, że niedługo przepierdolisz sobie ketaminy i wejdziesz w swoje bezpiecznie odcięcie doznając ogromnej ulgi i zrzucając ciężar całego tygodnia. Oczywiste że wytworzy się uzależnienie. W przypadku ketaminy dochodzi jeszcze racjonalizacja całego procederu w postaci to lekarstwo, a nie narkotyk. Ja nie ćpam, ja się leczę. Bardzo zgubne jest właśnie to w tej używce. Z czasem doszedłem do wniosków, że to nic nie leczy. Odcięcie i ulga nie jest formą medycyny. Zwiększenie afektu emocjonalności w przypadku tryptamin i konfrontacja już tak.
18 sierpnia 2026oorety pisze: Dostałem R Ketamine 1g. Brałem 70/100/+150mg donosowo. keta bardzo mnie wciągneła. Działa przyjemnie ale zarazem jest niepokojąca.
Spore jak dla mnie dawki odcinały mnie od świata i pokazywały wizję dające znać - nie warto bać się śmierci. Widziałem chwilami tunele. Czułem jakbym umierał raz na jakiś czas i było to przyjemne. Kiedy odcinęło mnie od świata to z zewnątrz wygądałem jak na ciężkich opioidach.
Gram poszedł w 3 dni, nic nie jadłem, malo piłem a żołądek... umierał![]()
Pod koniec praktycznie nie było działania. Nie poczytałem wystarczająco o niej i zmarnowałem materiał.
Nie polecam robić dorzutek - działają nieprzyjemnie
Muszę spróbować S ketaminy i zrobić to lepiej
Pierwsze to było takie wow jak się w dziurę wpadało. W ogóle te światy niesamowite
Potem to jednak już stało się nudne . Niektóre te wizje na tym są naprawdę obrzydliwe . Jakieś takie tekstury jak z jakiejś sztucznej pianki . Kolory sraczkowate . Ogólnie kicz
Można nimi e jakimś stopniu manipulować
Jedyny fajny efekt że potrafią się zgrać z playlistą w jakichś fajnych momentach
Jak by tak miało być po śmierci to wolę ciemnie
Still better than hell
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.