Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 943 / 510 / 0
Chłopie, całe życie ci spłyca. Na tym polega jego działanie. Żyjesz w bańce. To dlaczego ketamina ma działać jak twój mózg jak wytłumiony. Trochę logiki proszę
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 975 / 174 / 0
@Gnoll czego ty oczekujesz będąc ciągle na diazepamie? W takim stanie możesz liczyć jedynie na zwiększenie sedacji, dezorientacji i problemy z koordynacją ruchową. Będąc na benzo, biorąc ketę nie masz co liczyć na fazy skoro masz ciągle otępiony mózg przez benzodiazepiny. Ja jak mam zamiar brać ketę to specjalnie się powstrzymuję od benzo na parę dni przed, żeby mój organizm się ich pozbył.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 6 / / 0
Siema
Wie ktoś czy mozna bezpiecznie brac kete podczas suplemenatcji 5htp ?
  • 943 / 510 / 0
Można brać
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1 / / 0
Ostatnio sobie robię sesję tak raz w tygodniu po 0.15-0.2g na noc i się zastanawiam jak przy takim stosowaniu ze szkodliwością na organizm. Chat coś mi powiedział o pęcherzu moczowym, ale że trzeba na prawdę dużo i regularnie stosować. Macie informację o negatywnych skutkach stosowania ketaminy na organizm i układ nerwowy?
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2026 przez Hakan0110, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.