Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 947 / 512 / 0
Chłopie, całe życie ci spłyca. Na tym polega jego działanie. Żyjesz w bańce. To dlaczego ketamina ma działać jak twój mózg jak wytłumiony. Trochę logiki proszę
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 975 / 176 / 0
@Gnoll czego ty oczekujesz będąc ciągle na diazepamie? W takim stanie możesz liczyć jedynie na zwiększenie sedacji, dezorientacji i problemy z koordynacją ruchową. Będąc na benzo, biorąc ketę nie masz co liczyć na fazy skoro masz ciągle otępiony mózg przez benzodiazepiny. Ja jak mam zamiar brać ketę to specjalnie się powstrzymuję od benzo na parę dni przed, żeby mój organizm się ich pozbył.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 6 / / 0
Siema
Wie ktoś czy mozna bezpiecznie brac kete podczas suplemenatcji 5htp ?
  • 947 / 512 / 0
Można brać
  • 1 / / 0
Ostatnio sobie robię sesję tak raz w tygodniu po 0.15-0.2g na noc i się zastanawiam jak przy takim stosowaniu ze szkodliwością na organizm. Chat coś mi powiedział o pęcherzu moczowym, ale że trzeba na prawdę dużo i regularnie stosować. Macie informację o negatywnych skutkach stosowania ketaminy na organizm i układ nerwowy?
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2026 przez Hakan0110, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 17 / 1 / 0
Dostałem R Ketamine 1g. Brałem 70/100/+150mg donosowo. keta bardzo mnie wciągneła. Działa przyjemnie ale zarazem jest niepokojąca.
Spore jak dla mnie dawki odcinały mnie od świata i pokazywały wizję dające znać - nie warto bać się śmierci. Widziałem chwilami tunele. Czułem jakbym umierał raz na jakiś czas i było to przyjemne. Kiedy odcinęło mnie od świata to z zewnątrz wygądałem jak na ciężkich opioidach.

Gram poszedł w 3 dni, nic nie jadłem, malo piłem a żołądek... umierał %-D
Pod koniec praktycznie nie było działania. Nie poczytałem wystarczająco o niej i zmarnowałem materiał.
Nie polecam robić dorzutek - działają nieprzyjemnie

Muszę spróbować S ketaminy i zrobić to lepiej
  • 508 / 152 / 0
13 sierpnia 2026Hakan0110 pisze:
Ostatnio sobie robię sesję tak raz w tygodniu po 0.15-0.2g na noc i się zastanawiam jak przy takim stosowaniu ze szkodliwością na organizm. Chat coś mi powiedział o pęcherzu moczowym, ale że trzeba na prawdę dużo i regularnie stosować. Macie informację o negatywnych skutkach stosowania ketaminy na organizm i układ nerwowy?
Myślę, że pierwsze co można zauważyć przy takim stosowaniu to wzrost tolerancji, a tolerancja przy ketaminie może się utrzymywać bardzo długo, dlatego myślę, że warto ze względu na jakość tripów ją ograniczyć. A co do kwestii zdrowotnych to tak, raczej takie dawki nie powinny pęcherza zniszczyć, a przynajmniej nie szybko, to inne drobniejsze negatywne efekty szybciej mogą się pojawić, też z chęcią poczytam jakie jeśli ktoś z was lepiej się na tym zna, ale na pewno śluzówka w nosie może dość szybko mieć pierwsze problemy.
  • 947 / 512 / 0
13 sierpnia 2026Hakan0110 pisze:
O szkodliwości żadnych przy takich dawkach nie ma mowy jeśli masz w miarę dobre źródło i zdrowy organizm.
Bardziej na twoim miejscu bym się zastanowił czy utrzymasz takie dawkowanie,bo to już wymaga pewnej dyscypliny, a ketamina pod względem uzależnienia psychicznego jest w absolutnym top
Ja wiem jak działa takie dawanie furtki na branie co tydzień. Z każdym zbliżającym się dniem będziesz myslal obsesyjnie o tym, że niedługo przepierdolisz sobie ketaminy i wejdziesz w swoje bezpiecznie odcięcie doznając ogromnej ulgi i zrzucając ciężar całego tygodnia. Oczywiste że wytworzy się uzależnienie. W przypadku ketaminy dochodzi jeszcze racjonalizacja całego procederu w postaci to lekarstwo, a nie narkotyk. Ja nie ćpam, ja się leczę. Bardzo zgubne jest właśnie to w tej używce. Z czasem doszedłem do wniosków, że to nic nie leczy. Odcięcie i ulga nie jest formą medycyny. Zwiększenie afektu emocjonalności w przypadku tryptamin i konfrontacja już tak.
  • 947 / 512 / 0
18 sierpnia 2026oorety pisze:
Dostałem R Ketamine 1g. Brałem 70/100/+150mg donosowo. keta bardzo mnie wciągneła. Działa przyjemnie ale zarazem jest niepokojąca.
Spore jak dla mnie dawki odcinały mnie od świata i pokazywały wizję dające znać - nie warto bać się śmierci. Widziałem chwilami tunele. Czułem jakbym umierał raz na jakiś czas i było to przyjemne. Kiedy odcinęło mnie od świata to z zewnątrz wygądałem jak na ciężkich opioidach.

Gram poszedł w 3 dni, nic nie jadłem, malo piłem a żołądek... umierał %-D
Pod koniec praktycznie nie było działania. Nie poczytałem wystarczająco o niej i zmarnowałem materiał.
Nie polecam robić dorzutek - działają nieprzyjemnie

Muszę spróbować S ketaminy i zrobić to lepiej
Jak chcesz zachować mistycyzm to max dwa duże strzały. Potem ketamina uzna cię prawdopodobnie za schapusa i bramy astralu zostaną przed tobą zamknięte %-D Zniknie ta nieprzewidywalność i kreatywność w myślach, stanie się to przewidywalną czynnością
  • 5390 / 991 / 0
Mi już keta się znudziła
Pierwsze to było takie wow jak się w dziurę wpadało. W ogóle te światy niesamowite
Potem to jednak już stało się nudne . Niektóre te wizje na tym są naprawdę obrzydliwe . Jakieś takie tekstury jak z jakiejś sztucznej pianki . Kolory sraczkowate . Ogólnie kicz
Można nimi e jakimś stopniu manipulować
Jedyny fajny efekt że potrafią się zgrać z playlistą w jakichś fajnych momentach
Jak by tak miało być po śmierci to wolę ciemnie

Still better than hell
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.