Zjazd porównałbym do opioidowej pustki tylko beż tej potliwości i innych fizycznych typu sraka
A efekty rekreacyjne śmiesznie słabe
Czy MDMA mu pomoże ? Zależy kiedy brałeś serotoninowce. Dość ryzykowny temat. Lepiej piwa wypić czy jakieś benzo na znieczulenie .
Zapewne benzo już by poszło jakby było
alkohol też tak średnio bo sam w sobie zjebe powoduje a po alfie słabo się przebuja działaniem
Jak żyć
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Osobiscie bym jednak wolal przeczekac, swiadomosc ze ta pustka minie sporo daje, albo zbilbym to feta/3cmc/metkatem.
alkohol na skreta jest szczegolnie wyrafinowana forma masochizmu.
Organizm i psychika i tak potrzebują czasu, żeby wrócić do równowagi, więc im mniej eksperymentów w tym okresie, tym zazwyczaj bezpieczniej i stabilniej przebiega odstawienie.
Już lepszy skutek będzie miało wrzucenie na skrecie 300-500 mg witaminy B6 samej witaminy B6 i dbanie o nawodnienie.
It's not going to be fun.
01 kwietnia 2026SkutyJohnny pisze: Nie wiem czy było tutaj, ale czy ktoś ma doświadczenie w stosowaniu CBD w celu złagodzenia objawów odstawiennych opiatów? Słabszych i mocniejszych ;)
byłem niedawno na detoksie w świeciu, przeszedłem go w sumie do zera ale dupa paliła mi się do domu i wyzerowano mnie metadonem z 60mg i wypuszczono na potwornym skręcie i przycpalem w domu teraz staram się siedzieć jak na najmniejszych dla mnie dawkach jestem w ciągu 400mg majki i.v doba 2x 200mg i.v, 4mg clonazepamu i katynony 3cmc/3mmc sniff 1-2g doba, myślałem nad detoxem dihydrokodeina, próbuje ją sobie załatwić i nią zejść, kiedyś lata temu się udało… lepsze to niż tramadol który tylko w Gnieźnie u nas jest, plan B schodzić morfina doustna (ale nie wiem jak to przeliczyć i czy przy uzależnieniu jest szansa zejść w ten sposób…) plan C schodzić bupra, poczekać na przyjście skręta i mam bunorfin 2mg i schodzić bupra, ale nie znam się na detoksykacji bupra jeśli to jakiś pomysł tutaj ktośby musiał mi to wyjaśnić jak zrobić to najlepiej, jeśli macie lepszy pomysł i w co się zaopatrzyć przy detoksie też możecie wymienić, kolejka do swiecia 3 miesiące więc odpada chce to zrobić w domu, mam motywację poznałem kobietę w której się zakochałem, układa się, wie o moim problemie chce mi pomóc. Ale ja totalnie nie wiem jak się za to zabrać mimo tej całej wiedzy, człowiek w przypadku skręta jest bezsilny, może jest ktoś łebski, co mi coś doradzi? Z góry dziękuję za pomoc…
przeniesiono do działu o detoxie ~ kwik
przeniesiono do istniejacego juz tematu + dodano akapit dla lepszej czytelnosci
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.