Zjazd porównałbym do opioidowej pustki tylko beż tej potliwości i innych fizycznych typu sraka
A efekty rekreacyjne śmiesznie słabe
Czy MDMA mu pomoże ? Zależy kiedy brałeś serotoninowce. Dość ryzykowny temat. Lepiej piwa wypić czy jakieś benzo na znieczulenie .
Zapewne benzo już by poszło jakby było
alkohol też tak średnio bo sam w sobie zjebe powoduje a po alfie słabo się przebuja działaniem
Jak żyć
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Osobiscie bym jednak wolal przeczekac, swiadomosc ze ta pustka minie sporo daje, albo zbilbym to feta/3cmc/metkatem.
alkohol na skreta jest szczegolnie wyrafinowana forma masochizmu.
Organizm i psychika i tak potrzebują czasu, żeby wrócić do równowagi, więc im mniej eksperymentów w tym okresie, tym zazwyczaj bezpieczniej i stabilniej przebiega odstawienie.
Już lepszy skutek będzie miało wrzucenie na skrecie 300-500 mg witaminy B6 samej witaminy B6 i dbanie o nawodnienie.
It's not going to be fun.
01 kwietnia 2026SkutyJohnny pisze: Nie wiem czy było tutaj, ale czy ktoś ma doświadczenie w stosowaniu CBD w celu złagodzenia objawów odstawiennych opiatów? Słabszych i mocniejszych ;)
byłem niedawno na detoksie w świeciu, przeszedłem go w sumie do zera ale dupa paliła mi się do domu i wyzerowano mnie metadonem z 60mg i wypuszczono na potwornym skręcie i przycpalem w domu teraz staram się siedzieć jak na najmniejszych dla mnie dawkach jestem w ciągu 400mg majki i.v doba 2x 200mg i.v, 4mg clonazepamu i katynony 3cmc/3mmc sniff 1-2g doba, myślałem nad detoxem dihydrokodeina, próbuje ją sobie załatwić i nią zejść, kiedyś lata temu się udało… lepsze to niż tramadol który tylko w Gnieźnie u nas jest, plan B schodzić morfina doustna (ale nie wiem jak to przeliczyć i czy przy uzależnieniu jest szansa zejść w ten sposób…) plan C schodzić bupra, poczekać na przyjście skręta i mam bunorfin 2mg i schodzić bupra, ale nie znam się na detoksykacji bupra jeśli to jakiś pomysł tutaj ktośby musiał mi to wyjaśnić jak zrobić to najlepiej, jeśli macie lepszy pomysł i w co się zaopatrzyć przy detoksie też możecie wymienić, kolejka do swiecia 3 miesiące więc odpada chce to zrobić w domu, mam motywację poznałem kobietę w której się zakochałem, układa się, wie o moim problemie chce mi pomóc. Ale ja totalnie nie wiem jak się za to zabrać mimo tej całej wiedzy, człowiek w przypadku skręta jest bezsilny, może jest ktoś łebski, co mi coś doradzi? Z góry dziękuję za pomoc…
przeniesiono do działu o detoxie ~ kwik
przeniesiono do istniejacego juz tematu + dodano akapit dla lepszej czytelnosci
Zdarzyło się też raz zaleczać skręta amfetaminą. Wyczytałem chyba na [h] o tym i faktycznie, chociaż trochę te objawy odstawienne były słabsze (spóźniała mi się paczka z heroiną, waliłem końskie dawki i robiłem wtedy wszystko aby tylko zmniejszyć sobie to cierpienie, wiem że branie fety będąc wycieńczonym na skręcie to nie jest dobry pomysł raczej, aczkolwiek zdaję tylko raport, że faktycznie, ulżyło mi po kresce w jakimś, aczkolwiek nie dużym stopniu. Był to taki skręt, którego całkowicie nie zaleczyło nawet 2,5 grama tramadolu...
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.