Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Do dziś jeszcze mam tak trochę po ponad 10 dniach jeszcze ale to już namiastka tego co było - dobry humor i bez lęków dziwnych, ale jednak wstać się nie chce nadal.
Adhedonia i depresja dawały mocno w kość. Ponad tydzień w takim stanie to bardzo długo, dopiero od wczoraj prawie 100% puściło. Protip: zioło całkiem dobrze pomagało ale musiałem o wiele więcej/częściej niż zwykle (z 0.2/doba na ponad 0.5/doba)
one by one we will take you
Ogólnie jest o wieele lepiej niż wtedy będąc na pregabalinie. Paradoksalnie lęki poznikały całkowicie a koncentracja wróciła do stanu wyjściowego (miałem mocno zaburzoną ewidedntnie od pregi i martwiło mnie to). Ale 2 tygodnie czułem się fatalnie wraz z objawami fizycznymi i minuta trwała jak godzina :/
one by one we will take you
Mam dużo clona. Czy odstawiał ktoś za pomocą benzo?
Z góry dziękuję za umoralnianie i gadki sami wiecie jakie. Nie mam 15 lat.
Ogólnie to na codzień pije lewometadon(b.duzo, wstyd pisać),prega pozwala mi zaoszczędzić na lewomet.bo w dni które ją biorę nie muszę brać tamtego. Sięgnęłam po prege żeby mocno zjechac z syropu,za pierwszym razem mi się udało ograniczyć i wtedy przestałam brać prege już , ale po dwóch tygodniach jakoś znowu zaczęłam pić więcej syropu i znowu sobie doraźnie brałam prege. Nie podobała mi się szczerze mówiąc na początku, zaczęła dopiero jak ustały problemy z błędnikiem czyli organizm się przyzwyczaił. Miałam taki fajny stan który mi pasował bo lubię wszystko po czym sprzątam ale zbyt zajechana byłam żeby funkcjonować wśród ludzi. Od ponad tygodnia koniec tego całego "sprzątanka", psychicznie jest ok i tyle .
Pomóżcie coś ,doradźcie. Ja chcę tylko dobrze się czuć i mieć tego lekkiego kopa,długo szukałam czegoś co stanem zbliży mnie do lewometadonu a jak już dorwałam to takie problemy.
05 czerwca 2026tosieniedzieje pisze: Ze względu na konieczność opuszczenia kraju muszę odstawić 1200 mg pregabaliny. Dawki od 600 do 1200 mg brane przez 2.5 roku z cpunskimi wyskokami, z ogromnymi ilościami.
Mam dużo clona. Czy odstawiał ktoś za pomocą benzo?
Z góry dziękuję za umoralnianie i gadki sami wiecie jakie. Nie mam 15 lat.
Jk masz klona to dasz radę.
Powodzenia.
Dzisiaj wrzucilem 1500 i praktycznie nic nie poczulem i nawet nie poprawilo mi to nastroju. Chce zabrac sie za odstawienie ale nie wiem jak najlepiej zmniejszac dawki zeby nie dostac padaki od odstawiennych.
Z pregą bawilem sie sporadycznie od 2024 (Glownie kiedy mialem recke od psychiatry). Lecz w tej chwili jest to najdluzszy ciąg jaki mialem w zyciu. Jest jakis znany taper w tego typu sytuacji?
Rzucałem to gówno ponad pół roku. Kiedy tylko ominąłem jedną pregabaliny: lęki, silny niepokój, silny dyskomfort, brain fog, minusowe iq, depresja, myśli samobójcze, bezsenność, tiki, ale słowami nie da się tego piekła opisać, czułem się jak na wojnie. Schodziłem stopniowo ale zdarzały się wyskoki na rekreacje jednorazowe.
Raz poratowałem się feniem to wpadłem z deszczu pod rynne, ponad 10g fenibutu dziennie przez 2 tygodnie. Dwie odstawki naraz.
Czułem jakbym fizycznie spadał. Kiedy lezałem to jakaś siła unosiła moje ciało do góry. Jak całkowicie odstawiłem prege trzymały mnie objawy jakieś parę miesięcy i przeryło mi łeb solidnie. Straszne to jest do ciągów. Chociaż jak czytam to odstawienie inaczej wygląda u niektórych może łagodniej. Nie polecam i przestrzegam..
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.