No i cenowo moim zdaniem całkiem spoko, udało mi się znależć piątke Black Jelly za <100zł
04 sierpnia 2026jezus_chytrus pisze: ^
Prawda to, że wyjątkowo suche jak na Aurorę? (widziałem tylko recenzje z UK). Jak działanie nasenne (dla mnie kluczowe)? Wbija w fotel, czy niekoniecznie?
Jak pachnie poza tym, że "cudownie"? (w sensie co czuć). Pytam, bo przymierzam się do "porady" i to jest póki co mój pierwszy wybór.
Co warto wziąć jako numer 2? (coś mniej nasennego - może być sativa nawet).
Działanie nasenne lepsze ma chyba Sourdough Aurory też 29 i lepsze będzie cenowo przez najbliższe pewnie tygodnie.
09 sierpnia 2026awonor pisze: A jak wychodzi cenowo? Są opakowania 15g? Masz może fotki? :) fakt, aurora jest dosyć sucha ale objętościowo wychodzi spoko
Cenowo zajebiście ! Od 400 do 407 zł za 10g
Jest taki puszek żeby zapewnić komorę wystarczy 150 mg. Przy aurora musiałem ładować po 250mg żeby była komora pełna mówię o waporyzacji.
Wygoogloj sobie green carat Kanada. To producent craftoey, mała rodzinna firma oni produkują dla Cantourage zobaczysz ich stronę to bedziesz wiedział o co chodzi.
Najlepiej właśnie tak i powinni dać se spokój. Choć podobno nadal zdarza się, że zatrzymują susz i robią "dochodzenie".
Na FB widziałem ostatnio "kronikę kryminalną" - ujęto jakiegoś małolata z ileś tam G zioła. Na zdjęciu pudełko Aurory... Ch*j mnie strzela, że na to idą nasze podatki. Zastanawia mnie, co jest największym blokerem jeśli chodzi o legalizację. Nie wierzę, że nie widzą korzyści, jakie się z tym wiążą i jak można by taką legalizację pięknie sprzedać konserwatywnym wyborcom. Obstawiam koncerny farmaceutyczne i kościół.
A swoją drogą jak tam polska medyczna po 8 latach wprowadzenia? Jest coś, czy nadal Niemcy, Kanada i reszta świata... Tutaj już na pewno koncerny.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.