No i cenowo moim zdaniem całkiem spoko, udało mi się znależć piątke Black Jelly za <100zł
04 sierpnia 2026jezus_chytrus pisze: ^
Prawda to, że wyjątkowo suche jak na Aurorę? (widziałem tylko recenzje z UK). Jak działanie nasenne (dla mnie kluczowe)? Wbija w fotel, czy niekoniecznie?
Jak pachnie poza tym, że "cudownie"? (w sensie co czuć). Pytam, bo przymierzam się do "porady" i to jest póki co mój pierwszy wybór.
Co warto wziąć jako numer 2? (coś mniej nasennego - może być sativa nawet).
Działanie nasenne lepsze ma chyba Sourdough Aurory też 29 i lepsze będzie cenowo przez najbliższe pewnie tygodnie.
09 sierpnia 2026awonor pisze: A jak wychodzi cenowo? Są opakowania 15g? Masz może fotki? :) fakt, aurora jest dosyć sucha ale objętościowo wychodzi spoko
Cenowo zajebiście ! Od 400 do 407 zł za 10g
Jest taki puszek żeby zapewnić komorę wystarczy 150 mg. Przy aurora musiałem ładować po 250mg żeby była komora pełna mówię o waporyzacji.
Wygoogloj sobie green carat Kanada. To producent craftoey, mała rodzinna firma oni produkują dla Cantourage zobaczysz ich stronę to bedziesz wiedział o co chodzi.
Najlepiej właśnie tak i powinni dać se spokój. Choć podobno nadal zdarza się, że zatrzymują susz i robią "dochodzenie".
Na FB widziałem ostatnio "kronikę kryminalną" - ujęto jakiegoś małolata z ileś tam G zioła. Na zdjęciu pudełko Aurory... Ch*j mnie strzela, że na to idą nasze podatki. Zastanawia mnie, co jest największym blokerem jeśli chodzi o legalizację. Nie wierzę, że nie widzą korzyści, jakie się z tym wiążą i jak można by taką legalizację pięknie sprzedać konserwatywnym wyborcom. Obstawiam koncerny farmaceutyczne i kościół.
A swoją drogą jak tam polska medyczna po 8 latach wprowadzenia? Jest coś, czy nadal Niemcy, Kanada i reszta świata... Tutaj już na pewno koncerny.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.