i przypomnialem se co to za palenie suche cg bylo. za pierwszym razem wlasnie moj faworyt bakerstreet, zaraz po nim BOK oba lipne. bakerstreeta szkoda szczegolnie
one by one we will take you
Znam przynajmniej jedna klinikę, która wróciła do teleporad uznając to wymuszenie wizyt stacjonarnych jako zbyt ograniczające działalność gospodarczą, dobro pacjentów itd - korzystałem i działa więc obstawiam, że te co wymieniłeś, mogły pójść w jej ślady.
21 lipca 2026jezus_chytrus pisze: @janeahonen
Znam przynajmniej jedna klinikę, która wróciła do teleporad uznając to wymuszenie wizyt stacjonarnych jako zbyt ograniczające działalność gospodarczą, dobro pacjentów itd - korzystałem i działa więc obstawiam, że te co wymieniłeś, mogły pójść w jej ślady.
Trochę popcorn, 480 za 10, ale to jedyne wady.
Zapach cuuudowny. Kolor topkow też. Działanie trudno oceniać po pierwszym buchu.
Ale jest lepiej niż Blood orange kush.
Może nawet lepiej niż Sourdough Aurory.
Prawda to, że wyjątkowo suche jak na Aurorę? (widziałem tylko recenzje z UK). Jak działanie nasenne (dla mnie kluczowe)? Wbija w fotel, czy niekoniecznie?
Jak pachnie poza tym, że "cudownie"? (w sensie co czuć). Pytam, bo przymierzam się do "porady" i to jest póki co mój pierwszy wybór.
Co warto wziąć jako numer 2? (coś mniej nasennego - może być sativa nawet).
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.