Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 4 / 0
Panowie i panie spróbujcie nowe cantourage !! Najbardziej wilgotne, żywiczne, pełne terpenu, inna liga serio cena u mnie w aptece od 404 do 407 zł za 10gram. Modified Gas, Orange Cake, Pave S1 każdy rzemieślniczy temat, robiony przez firmy małe rodzinne kanadyjskie. Serio to przeskok w inną galaktykę jeśli chodzi i jakość suszu wiadomo każdy lubi co innego ale terpenu wilgotności i praktycznie 90% samych dużych topów to jest gamechsnger. Przy tym autora to jak s-lab wypada
  • 530 / 73 / 0
ja ostatnio trafiłem bardzo dobrze z odmianami w końcu. Sourdough oraz Black Jelly, zapas na miesiąc, za każdym otwarciem opakowania morda się cieszy :)

No i cenowo moim zdaniem całkiem spoko, udało mi się znależć piątke Black Jelly za <100zł
  • 1052 / 149 / 0
04 sierpnia 2026jezus_chytrus pisze:
^
Prawda to, że wyjątkowo suche jak na Aurorę? (widziałem tylko recenzje z UK). Jak działanie nasenne (dla mnie kluczowe)? Wbija w fotel, czy niekoniecznie?
Jak pachnie poza tym, że "cudownie"? (w sensie co czuć). Pytam, bo przymierzam się do "porady" i to jest póki co mój pierwszy wybór.
Co warto wziąć jako numer 2? (coś mniej nasennego - może być sativa nawet).
Pachnie cali. Bardzo wyraźnie. Taka chemiczna cukiernia, słodka i przyjemna. Ciężka.
Działanie nasenne lepsze ma chyba Sourdough Aurory też 29 i lepsze będzie cenowo przez najbliższe pewnie tygodnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.