Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 386 / 117 / 2
Fakt to jest bardzo brudny deliriant ja polecam odpuścić sobie bielunia a jeśli chce ktoś doświadczyć tego typu fazy to zainteresujcie się lekiem Akineton (biperyden). To deliriant ale o wiele bardziej bezpieczny a faza praktycznie identyczna i nie trwa 3 dni tylko z 8h i potem co najwyzej kolejnego dnia masz kaca a później brak odczuwalnego wpływu na zdrowie o ile sie nie zezarlo tego 2 opakowania.
Można też sobie potestować DPH (dostępne bez recepty w leku luminastil) z mixem z Acodinem (DXM) i również podobne doświadczenie

uprasza się o stosowanie nazw substancji miast handlowych - detronizator
  • 1076 / 318 / 5
To ja musiałem jakiś inny biperyden jeść albo za mało.
Delirium to ja miałem po haloperidolu, i na zabicie skutków ubocznych halo które nie chciały przejść po 3 dniach dali mi biperyden. Dużo mi go dawali i strasznie niewyraźnie po nim widziałem, ale zbyt wielu innych efektów nie zaobserwowałem
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 970 / 97 / 0
Znacie jakieś opracowania,strony,przykłady czym może grozić częste/wielokrotne spożywanie bielunia w młodości?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.