Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 387 / 118 / 2
Fakt to jest bardzo brudny deliriant ja polecam odpuścić sobie bielunia a jeśli chce ktoś doświadczyć tego typu fazy to zainteresujcie się lekiem Akineton (biperyden). To deliriant ale o wiele bardziej bezpieczny a faza praktycznie identyczna i nie trwa 3 dni tylko z 8h i potem co najwyzej kolejnego dnia masz kaca a później brak odczuwalnego wpływu na zdrowie o ile sie nie zezarlo tego 2 opakowania.
Można też sobie potestować DPH (dostępne bez recepty w leku luminastil) z mixem z Acodinem (DXM) i również podobne doświadczenie

uprasza się o stosowanie nazw substancji miast handlowych - detronizator
  • 1081 / 319 / 5
To ja musiałem jakiś inny biperyden jeść albo za mało.
Delirium to ja miałem po haloperidolu, i na zabicie skutków ubocznych halo które nie chciały przejść po 3 dniach dali mi biperyden. Dużo mi go dawali i strasznie niewyraźnie po nim widziałem, ale zbyt wielu innych efektów nie zaobserwowałem
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 970 / 97 / 0
Znacie jakieś opracowania,strony,przykłady czym może grozić częste/wielokrotne spożywanie bielunia w młodości?
  • 1 / / 0
Znacie jakieś opracowania,strony,przykłady czym może grozić częste/wielokrotne spożywanie bielunia w młodości?
Funkcjonuje to bardziej taki miejski przekaz/legenda o osobach, które "zeżarły bielunia i im odjebało na zawsze", przy czym zarówno "odjebało" jest kontrowersyjne, bo może oznaczać, że już dawno mieli nierówno pod sufitem, bo ile trzeba mieć w sobie rozsądku by to ćpać, jak i "na zawsze" też jest w tych historiach kontrowersyjne, bo rzadko opowiadający taką historię ma stały, długoletni kontakt z "ofiarą". Tak samo jest z pojedynczymi case studies na ten temat: ciężko stwierdzić czy ktoś już wcześniej nie miał choroby oraz mało które case study interesuje się co się stało z pacjentem po wypisie. Niemniej jednak jest np. artykuły o tym jak bieluń powoduje depopulację neuronów hipokampu i kory mózgowej u szczurów i myszy. Tyle, że to jeszcze niczego nie dowodzi, bo codziennie nam umierają neurony i nic się nie dzieje. Ale jest taka teoria w psychiatrii, że tego typu stres może przyspieszyć ujawnienie się choroby psychicznej, do której ktoś już wcześniej miał predyspozycje.

Po tym całym pierdoleniu chyba najbliższe tego o co pytasz jest to: https://www.ovid.com/jnls/indianjpsychi ... nsequences
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.