Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2240 / 373 / 0
01 lipca 2026ledzeppelin2 pisze:
No raczej po tym się inaczej wygląda niż na kacu
Xd
Łącze się w bólu
Jednym.wyskokiem można sobie reptuacje zepsuć na rejonie
Sam też w.Wawie nie.mieszkam
Serotoninowy też coś wie na temat palenia stimow
Nawet wchodzi wtedy muzyka trance
Zna się z moim Tatko ponad 30 lat, więc może nie rozpowie.
Ale mega szacun, że podszedł do nagiego gościa leżacego w workach na śmieci pod altaną i zaoferował pomoc. To chyba Anioł Stróż był.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5342 / 959 / 0
01 lipca 2026ledzeppelin2 pisze:
No raczej po tym się inaczej wygląda niż na kacu
Xd
Łącze się w bólu
Jednym.wyskokiem można sobie reptuacje zepsuć na rejonie
Sam też w.Wawie nie.mieszkam
Serotoninowy też coś wie na temat palenia stimow
Nawet wchodzi wtedy muzyka trance
Po tym puszczają wszelkie hamulce, to nie jest nic nadzwyczajnego że człowiek się zamienia w zwierzę. Tutaj jest po prostu tak ogromny wyrzut dopaminy że układ nagrody przejmuje kontrolę nad kora przedczolowa która odpowiada za planowanie działań i rozważanie ich konsekwencji między innymi. W skrócie wyłącza Ci mózg %-D
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 6 / / 0
czy ktoś może dokładniej przybliżyć temat rozwalonego uzębienia przy używaniu meth? będę miał zaraz 4g towaru, dwa różne sorty, jeden na efedrynie, a drugi chuj wie, bo tanszy więc jakiś gorszy i sie nie wgłębiałem aż tak mocno, mam zamiar stuff palić z meth pipe, które już mam i teraz pytanie - jak minimalizować skutki uboczne tego?
guma do żucia, płukanie mordy, picie wody, a później mycie zębów - to są rzeczy oczywiste, a może są jakieś mniej oczywiste, z których warto korzystać i które mogą pomóc w minimalizacji skutków ubocznych? raczej nie mam zamiaru wypalić tego 4g w ciągu, to by było raczej z resztą niemożliwe, bo w poniedziałek mam zamiar iść do pracy, nie wiem ile zrobie tego w weekend i wiem że to nie będzie dawka, która mi coś poważnego zrobi, ale już całe 4g wypalone w jakimś czasie typu ten miesiąc już mogą źle wpłynąć na zęby i chciałbym wiedzieć, czy macie jakieś dobre rady co do tego tematu
  • 2993 / 643 / 0
@kolebole
Ty chyba w ogóle nie masz świadomości co masz zamiar brać...
Przeczytałeś ostatnie strony wątku?
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 6 / / 0
@Vetulani44 bo? brałem już metamfetamine nie raz, tylko bylo to w ilościach max 1g raz na dosłownie pół roku, teraz mam 4g
nie rozumiem tej sugestii, że nie mam świadomości co mam zamiar brać, skąd taka złośliwość i uszczypliwość? zadałem zwyczajne pytanie, jak ci sie nie chce odpowiadać, to po chuj w ogóle sie produkujesz? ty przeczytałeś co ja napisałem?
czytałem wiele stron tego wątku wybiórczo, niekoniecznie ostatnie, bo bardziej byłem ciekaw tego co ludzie na przestrzeni lat na [h] pisali o tej substancji

taka jest natura forów tego typu, że pytania sie czasem powtarzają, jaki masz do tego problem? sorry nie wiedziałem, że hyperreal to forum elektroda.pl, gdzie jest obowiązek przeczytania pierw wszystkich 7531851 stron danego tematu żeby broń boże nie powtórzyć jakiegoś pytania
  • 2993 / 643 / 0
@kolebole
Nie napinaj się tak. Mój post wynikł z tego, że piszesz jak kinderćpun który nie wie co go czeka. Zamawiasz 4g mety, zamierzasz wapować, piszesz że "raczej" nie masz zamiaru przerobić tego zbyt szybko bo idziesz w poniedziałek do roboty. Jak nie skończysz odcięty od rzeczywistości z chujem w jednej ręce i methpipe w drugiej to może jakoś się doczołgasz. Daruj sobie takie prymitywne teksty, bo zaraz popuścisz po nogawce z ekscytacji.

Paliłeś w ogóle z meth pipe czy wcześniej były inne RoA?
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 6 / / 0
teksty to ty masz prymitywne, nie napinam sie, tylko nie rozumiem po co zaczynać post traktujac kogoś od razu jak jakiegoś upośledzonego, troche mniej buty, koleżko. ja wiem skąd twoje przekonanie o tym, że pewnie nie dam rady i spędze nastepny tydzień siedząc i jarając co chwile i wcale mnie taka odpowiedź nie dziwi, spodziewałem sie że ktośtakie coś napisze, ale mógłbyś po prostu odpowiedzieć na moje pytanie zamiast zaczynać od złośliwości.
oczywiście że jarałem z pipe, jarałem z folii, a to że mam nowe konto, to nie znaczy, że jestem tutaj po raz pierwszy.
spodziewam sie oczywiście tego, że jak będę jarał w ten weekend, to do roboty pójde jeszcze wystrzelony bez snu, to jest dość oczywista sprawa akurat xD każdy kto te substancje spożywał choć raz, wie z czym to sie wiąże, ale naprawde, nie musisz mi mówić rzeczy tak oczywistych i podstawowych, które już kiedyś na własnej skórze bardzo dobrze zweryfikowałem, wiadomo że skutki były przykre, znam je.

właśnie odebrałem paczkę pięknych kryształów, dostałem całe 4g na efedrynie, bo okazało sie, że vendor nie miał już tego gorszego sortu, no także cóż :D. jestem już po pierwszych kilku chmurach, czuje wyraźne działanie, jest lekki (jak narazie lekki), rush czuje sie już lekko odpalony, więc wiem chociaż, że sort jest ok.
zestaw elektroliów w aptece kupiony, napoje i woda chłodzą sie już w lodówce (mam nadzieje, że chociaż je postawie później na biurku i wypije pare łyków zamiast lecieć całą noc nie biorąc nawet jednego chausta), także jestem gotów do zabawy.
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2026 przez kolebole, łącznie zmieniany 6 razy.
  • 5342 / 959 / 0
@kolebole Przeczytaj mój ostatni post który napisałem wyżej, nie wiem czy wiesz po prostu na co się piszesz, do tej pory miałes 1g. Teraz masz 4g, w poniedziałek do pracy no to powodzenia, radzę oddać komuś 3g na przechowywanie i nie ma co się spinać do @Vetulani44 uszczypliwy tekst to poniekąd przestroga bo ciężko będzie odłożyć worek mety jak zacząłeś już vapo. Pozdrawiam.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 6 / / 0
@serotoninowy oj ja wiem bardzo dobrze, że w człowieka wchodzi zwierze, puszczają hamulce i może sie to skończyć źle. ostatnim razem kiedy sie bawiłem, to tango bez snu trwało prawie 90 godzin, tak że już na koniec ciało dosłownie odmawiało mi posłuszeństwa, w pewnych momentach nie mogłem zginać palców u rąk albo ruszyć ręką, powtarzam sobie, że sie będę pilnował i AŻ tak nie polece. z innymi dragami udaje mi sie nie czyścić wora, mając mefedron albo inne zabawki o dziwo umiem się wstrzymać kiedy wiem, że musze.

wróćmy do kwestii minimalizacji skutków ubocznych uzębienia, ktoś coś? poza tymi oczywistymi, które wymieniłem już w pierwszym poście wyżej, może macie jakieś dobre rady?
  • 2273 / 284 / 0
dzisiajserotoninowy pisze:
@kolebole Przeczytaj mój ostatni post który napisałem wyżej, nie wiem czy wiesz po prostu na co się piszesz, do tej pory miałes 1g. Teraz masz 4g, w poniedziałek do pracy no to powodzenia, radzę oddać komuś 3g na przechowywanie i nie ma co się spinać do @Vetulani44 uszczypliwy tekst to poniekąd przestroga bo ciężko będzie odłożyć worek mety jak zacząłeś już vapo. Pozdrawiam.
Chciałeś napisać 3,5g żeby oddał mamie na przechowanie. W zgorzelcu mają fajne określenie na ludzi używających piko ,,piko ludek" 0,5g dla osoby bez tolerki to jest kilka dni ćpania;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.