Braku efektów upatrywałbym się raczej w fatalnej jakości metamfetaminy - jeżeli to w ogóle była meta. Inne metody podania tzn. sniff albo doustnie też próbowałeś czy tylko paliłeś?
Doświadczenie intensywne, z wyraźnym pierdolnięciem. W wyższych dawkach - nieogarnięciem.
Wiecie co ? Ja od początku byłem bardzo pewny, że ogarnę, że ujarzmię fazę. Byłem jak się okazuje w błędzie.
A nawet z vapo... myślę co oni pierdolą, dawaj grzejemy, palimy, vapujemy, zaciągamy się oparami.
O ja pierdole, już nie jestem pewny i czaje o co Wam chodziło
Te nachalne, nieokiełznane dorzutki, aby się zaciągnąć chemicznym oparem... o ja pier.. , dzikość, zezwierzęcenie, upodlenie, chytrość niczym Legendarna Baba z Radomia.
Zmierzając do meritum przekazu tego posta. Hmm, chyba go bardziej piszę dla siebie.
Substancja nie dla mnie :C Gryzie się to z moimi skłonnościami do uzależnień, impulsywność, wstępne rozpoznanie zaburzeń osobowości dyssocjalnych - socjopatia. I inne diagnozy, których jestem kolekcjonerem.
W skrócie: nie panuje i odpierdalam. Jeszcze jak w krwiobiegu zapierdala benzo, i zrobię sobie dodatkowo podkład z pregabaliny i baklofenu = mix atomowy. Nie wiadomo co sobie człowiek upierdoli w bani, i coś odpierdoli.
Miałem tego nie pisać, ale napisze. Tak dla ścisłości, oraz może ku przestrodze.
Otóż zajebałem tak na oko ponad setę. Spływ (bardzo smaczny), i po chwili wjeżdża taki godmode, takie jebnięcie, że straciłem panowanie.
- wchodzę do żabki: ''dzień dobry, jestem złodziejem to jest mój pierwszy dzień w pracy, trochę się cykam, czy mogę coś ukraść, np. loda bo jest upał w chuj ?'' baba w szoku i się pyta czy na poważnie.
Jakiś miły Pan mi kupił loda.
- kompulsywne walenie (konia), utrata kontroli nad seksualnością, musiałem walić konia w upale w remizie OSP
- pierdolenie głupot
- czasami coś ala schizy
Jeśli ktoś skorzysta z tego wpisu, no to miło mi.
Pozdrawiam.
Dlatego poszły do kosza te substancje tzn ketony czy amfy
Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki
.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Można mi to jakoś tam skleić, przykleić xD
jeszcze takie coś:
- wchodzę do sklepu i zaczynam żebrać, długo nie musiałem, za pierwszym razem baba ze sklepu mówi, że nie da papierosów na zeszyt, bo co to niby ma być, wielce fochy stroi... dobra wychodzę, wchodzę z powrotem i zaczynam po ludziach się pytać czy kupią ramkę szlugów - mniej niż 5 minut jakiś czarodziej dał... ale kurwa mać o 2 zł za mało. To idę do innego czarodzieja i się pytam o złote, a proszę. No i mam szlugi. Kurwa kupiłem te jebane szlugi, patrzę nie mam zapalniczki... no ja jebie, to mówie do baby, niech pani da paczkę zapałek na zeszyt - ona znów fochy, że to też kosztuje xD 5 albo 10 razy zapytałem i w końcu jebła tymi zapałkami i mówi masz pan i nie żebraj w sklepie.
Więcej odpałów nie pamiętam, nie żałuje, mam nauczkę, niech Was kryształ prowadzi, choć jest złem to się go nie lękajcie.
Aaa, dobra ostatnie. Z tego OSP odwiózł mnie do domu strażak, jak mnie zauważył nagiego w słońcu przy jakimś grilu i workach na śmieci. Okazało się, że bardzo dobry znajomy rodziny... no wstyd jak skurwysyn, nie bierzcie tego gówna.
Tam kamery mają na obiekcie na pewno .
Po tym niezle puszczają hamulce żeby większej imby nie było. Jak ten strażak Sam nie wpadnie ba pomysł by przejrzeć monitoring .
The methapor of Life
01 lipca 2026ledzeppelin2 pisze: Nie chxe wchodzić w szczegóły ale trgo konia to w jakimś kiblu w remizie waliłeś?
Tam kamery mają na obiekcie na pewno .
Po tym niezle puszczają hamulce żeby większej imby nie było. Jak ten strażak Sam nie wpadnie ba pomysł by przejrzeć monitoring .
no z nagrań mam ponad dwie godziny, nawet trailer przyjaciółce wysłałem
kurwa.. zawsze mi po tym akurat tak a nie inaczej odpierdala... , po tych kryształach cholernych
yhym no okazało się, że strażak zna każdego nawet droge do domu znał... kurwa ale będzie afera, tzn mam nadzieję że nie, po prostu powiedziałem, że jestem wczorajszy xDD
Xd
Łącze się w bólu
Jednym.wyskokiem można sobie reptuacje zepsuć na rejonie
Sam też w.Wawie nie.mieszkam
Serotoninowy też coś wie na temat palenia stimow
Nawet wchodzi wtedy muzyka trance
The methapor of Life
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.