Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5975 / 1234 / 43
Bez tolerancja na wyższych dawkach działa dysocjacyjne.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
Macie po tym mioklonie? Występują u mnie już przy małych dawkach 50mg. Przy większych to potrafi mnie z 10 razy "porazić" przed snem. Prawdopodobne jest to, że od pregaby można dostać padaczki przy dużych dawkach, bo znam parę historii gdzie w mixie ludzie dostawali drgawek. Wiem, że to dziwne, bo teoretycznie jest to lek przeciwdrgawkowy.
  • 5975 / 1234 / 43
Nigdy żadnych drgawek nie miałem.
To się działo w mixach, jk napisałeś.
Solo nigdy.
A z pregą się znam od 2018r.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 104 / 0
Ja czasem biore pregabe, zamiennie z kodą i zauwazylem przy okazji, ze nic tak jak pregaba nie poprawia mi jakosci snu. To jedyny lek, po ktorym budze sie wyspanym. Tzn nie czuję takiego sztucznego snu, tylko ze byl gleboki i regenerujący. Mialem kiedys problemy ze snem to lekarz probowal kilku rzeczy jak mitra, hydro, zolpi. Po kazdym zasypialem, ale rano czulem sie jak zombie.

Tylko pregaba nie daje takiego efektu. Moze nie scina do snu jak zolpi, ale jakosc i dlugosc snu to niebo a ziemia.
  • 4 / / 0
Ja po pregabie już nie czuję nic z tego co kiedyś tej fazy że jestem jakaś inna poza ciałem lekko i pobudzona. Teraz mogę wziąć 2 blistry i nie czuję nic oprócz spokoju w głowie i tego że nie boję się spać po ciemku gdy całe mieszkanie jest czarne i nie boję się podejść to obcej osoby. Kiedyś po 2000mg lub 3000mg dostawałam padaczki

Przeniesiono do wątku ogólnego #V44
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina