Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5975 / 1234 / 43
Bez tolerancja na wyższych dawkach działa dysocjacyjne.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
Macie po tym mioklonie? Występują u mnie już przy małych dawkach 50mg. Przy większych to potrafi mnie z 10 razy "porazić" przed snem. Prawdopodobne jest to, że od pregaby można dostać padaczki przy dużych dawkach, bo znam parę historii gdzie w mixie ludzie dostawali drgawek. Wiem, że to dziwne, bo teoretycznie jest to lek przeciwdrgawkowy.
  • 5975 / 1234 / 43
Nigdy żadnych drgawek nie miałem.
To się działo w mixach, jk napisałeś.
Solo nigdy.
A z pregą się znam od 2018r.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 104 / 0
Ja czasem biore pregabe, zamiennie z kodą i zauwazylem przy okazji, ze nic tak jak pregaba nie poprawia mi jakosci snu. To jedyny lek, po ktorym budze sie wyspanym. Tzn nie czuję takiego sztucznego snu, tylko ze byl gleboki i regenerujący. Mialem kiedys problemy ze snem to lekarz probowal kilku rzeczy jak mitra, hydro, zolpi. Po kazdym zasypialem, ale rano czulem sie jak zombie.

Tylko pregaba nie daje takiego efektu. Moze nie scina do snu jak zolpi, ale jakosc i dlugosc snu to niebo a ziemia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.