Pytam o porady jak uniknąć reakcji alergicznej a nie jak to odstawić
według mnie zacznij najpierw od średniej dawki powiedziałbym 20mg.
zobaczysz jak będzie i najwyżej dołóż kolejne 10 lub 20.
możesz też drugą dawkę a nawet pierwszą wciągnąć nosem, wchodzi bardzo szybko i szybko zobaczysz czy jest git czy jeszcze dołożyć.
jak ja pierwszy raz brałem to 20 nosem w ogóle nie poczułem, potem jeszcze kolejne 20 popnałem i dalej średnio czułem więc zapaliłem mega bongo i ostro nodowałem.
kolejnymi razami też ledwo co czułem, trochę tylko na początku i potem nic.
z tymi opioidami pierwszy raz jest trochę dziwny (przynajmniej dla mnie ale słyszałem że inni ludzie też tak mieli)
nie czuć tego geeka, receptory muszą się "przyzwyczaić" i za kolejnymi razami jest lepiej.
prawdopodobnie różni się to w zależności od człowieka.
jak już brałeś/aś i czułaś tą opio fazę to myślę, że poczujesz to.
tak szczerze w różnych źródłach sprawdzałem dawkowanie i myślę że jest zaniżone z powodu bezpieczeństwa.
np. na psychonauts nosem 25mg już jest jako "heavy", tak samo knowdrugs. dla mnie 40mg nosem to dobry geek, nie za duży, wręcz idealny (bez tolerancji).
Może akurat tak szybko metabolizujesz, a jak inne opio zarzucasz to jak szybko Cie trzepie?
08 maja 2026Pawellnie pisze: Co na wyrzuty histaminy? Po 240mg i.v jestem czerwony przez 2 dni i schodzi mi skóra. Jakieś metody na to?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.