Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 388 / 13
najlepiej imho od razu po aplikacji %-D

oczywiście jeżeli będziesz w stanie unieść szklankę bo 100mg średniej jakości kokainy na raz to proszenie się o zawał
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 17 / / 0
Gosciu gdzie byla wzmianka o tym ze na raz ktos bierze 100mg i potem chce pic alkohol? chodzilo mi ze tyle bylo zjedzone ale podzielone po np. 30 mg przez kilka godzin... i kiedy po takim spozyciu mozna pic alkohol, zle zrozumailes moj post
  • 5252 / 943 / 0
koka ma okres półtrwania wynoszący ok 1h-1,5h. Czyli po tym czasie zostaje we krwi połowa dawki. Mix z alkoholem tworzy w wątrobie nowy związek- kokatylen który jest bardziej toksyczny i niebezpieczny i około 2 razy mocniejszy niż kokaina. Jak wiadomo wielu ludzi tak robi, pewnie wielu z nich nawet o tym nie ma pojęcia. Sam ten mix często praktykowałem jednak świadomie i choć działanie jest lepsze, mocniejsze to rzeczywiście czuć że obciąża to organizm dużo bardziej niż sama koka. Nie polecam, tak jak po kokainie odnotowano zawały nawet wśród młodych zdrowych ludzi tak po kokatylenie to ryzyko jeszcze się zwiększa.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3 / / 0
hej wszystkim, mam takie pytanko, mam nadzieję, ze nie będzie przesadnie glupie, co dla niektorych.
kiedys mialam stycznosc z chrzanem pierwszorzędnym, to byly moje poczatki zabawy, moc drętwienia i uderzenia sodówki do głowy była nie do opisania, moglam to jesc codziennie, ale tolerancja szybko popsula zabawe. Potem mialam powiedzmy, rok przerwy, gdzie teoretycznie trafil mi sie sort podobnej klasy, za te same pieniądze (duzo wydane z dobra nadzieja od pewnego źródełka) ale juz nie bylo takiego hmmm efektu, w ogole tej magii jak kiedys, akurat wpadłam wtedy w depresje i coz, zarlam jakies ssri nazwy nie pamiętam juz (w ogole malo pamietam z wtedy hahaha). Pojawiły sie ataki paniki i kolatanie serca i wtedy juz nigdy nie wróciłam do koki.
Teraz pytanie po tym smutnym wątku, czy to leki tak zepsuly mi zabawe, czy raczej proglem mogl tkwić w jakosci? sama nie wiem gdzie sie doszukiwac wady, ale z czaswm wraca mi ta mysl i mnie jawnie wkurwia, bo zabawa mogla byc pierwszorzędna, a tak to zmarnowany material plus glowa ciezka od natloku mysli :(((
  • 5932 / 1224 / 43
Prawdopodobnie towar zanieczyszczony jakimś stymulantem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 82 / 13 / 0
@ketoniara koks wcale nie musiał być zanieczyszczony, aby wywołać takie efekty. Mogło być wręcz przeciwnie. Dostałaś w łapki dobrej jakości towar - może nawet lepszy niż rok temu - wrzucałaś zbyt duże dawki w pogoni za dawnym wjazdem i poziom noradrenaliny wywalał coraz wyżej i wyżej z każdą kolejną dorzutką. Nie wiem na 100% czy któreś z SSRI dostępnych na rynku może tłumić działanie kokainy, ale mechanizm działania tych substancji nie wskazuje na to.

Przy dobrej kokainie mniej najczęściej znaczy lepiej przy dawkowaniu. Zwłaszcza dla osoby bez tolerancji. Przy dobrej jakości sortu zaczynaj od małych dawek ok 10-20mg i zwiększaj powoli o 10mg następnym razem.
  • 2242 / 283 / 0
Jedyna opcja dostepna dla was żeby sprawdzić jakość towaru to ugotowanie. %-D
  • 5932 / 1224 / 43
No tak.
Zrobić krak.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.