Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1508 / 387 / 13
najlepiej imho od razu po aplikacji %-D

oczywiście jeżeli będziesz w stanie unieść szklankę bo 100mg średniej jakości kokainy na raz to proszenie się o zawał
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 17 / / 0
Gosciu gdzie byla wzmianka o tym ze na raz ktos bierze 100mg i potem chce pic alkohol? chodzilo mi ze tyle bylo zjedzone ale podzielone po np. 30 mg przez kilka godzin... i kiedy po takim spozyciu mozna pic alkohol, zle zrozumailes moj post
  • 5241 / 942 / 0
koka ma okres półtrwania wynoszący ok 1h-1,5h. Czyli po tym czasie zostaje we krwi połowa dawki. Mix z alkoholem tworzy w wątrobie nowy związek- kokatylen który jest bardziej toksyczny i niebezpieczny i około 2 razy mocniejszy niż kokaina. Jak wiadomo wielu ludzi tak robi, pewnie wielu z nich nawet o tym nie ma pojęcia. Sam ten mix często praktykowałem jednak świadomie i choć działanie jest lepsze, mocniejsze to rzeczywiście czuć że obciąża to organizm dużo bardziej niż sama koka. Nie polecam, tak jak po kokainie odnotowano zawały nawet wśród młodych zdrowych ludzi tak po kokatylenie to ryzyko jeszcze się zwiększa.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.