Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1743 / 279 / 0
Gdybym mógł ogarnąć tylko gramca to bym zaryzykował ale jak mi w ręce piątka trafi to przepadłem. Od grudnia nie używałem żadnego porządnego ketona, tylko parę razy jakiś kryształ waliłem ale to jest słabe a poza tym na mnie wszystko już działa nie tak jak powinno. Jeden plus tego szajsu jest taki że krótko trzyma, ale ja nad sobą nie panuję, niedawno 4 g zeżarłem w jakieś 3-4 godziny chyba. Chociaż tyle dobrze że nie waliłem tego po kablach. NEP kiedys I za ostatnim razem to prawie wszystko poszło iv.
  • 2242 / 373 / 0
Co będzie lepsze jako stymulant użytkowy NEP czy HEXEN ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5396 / 966 / 0
Jeden chuj ani to ani to się nie nadaje, przynajmniej dla mnie jako stymulant użytkowy.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 2283 / 286 / 0
06 czerwca 2026OdwiertKorzenny pisze:
Hexen w niskich dawkach 20/30mg o ile nie jesteś zaszczepiony ;)
  • 5396 / 966 / 0
Nepa też może próbować 20-30mg dla mnie te ketony się nie wiele od siebie różnią. I roa może warto oral jak to ma być funkcjonalny stim. Ja tam nie wiem jak inni, może potraficie to kontrolować dla mnie jedyny funkcjonalny stymulant to kokaina gdzie mogę w każdej chwili odłożyć worek każdy inny stim feta, nep, hexen kończy się zawsze jazda do końca wora i utrata kontroli w przypadku nepa czy hexena to już w ogóle zaczynam vapo %-D dlatego mam nadzieję że to zamknięty rozdział.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 2283 / 286 / 0
06 czerwca 2026OdwiertKorzenny pisze:
Ale po pierwsze branie ktetonów dopaminowych w mixie z saa to słabe połaczenie wysokiego ryzyka.
  • 1743 / 279 / 0
Z tych dwóch to zdecydowanie NEP bardziej się nada niż hexen.
  • 2242 / 373 / 0
Ah.. nie wziąłem pod uwagę, że to (fuj) keton jest, sorki, i dziękuje za serdeczne porady <3 .
Ja myślałem, że to jakiś zamiennik amfy jest...

Ok, zostaje przy aptecznych stimach.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 62 / 13 / 0
pisalem tu o bajeranckim LUDZKIM dzialaniu NEPa w normie oralnej. chujnia, predzej czy pozniej polecial vapek jakis czas temu... F19.2 do systemu wklepali :) od tej pory worek lezy i niech sie ku %-D wa ulatnia bo ja tego juz nie tykam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.