Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1738 / 277 / 0
Gdybym mógł ogarnąć tylko gramca to bym zaryzykował ale jak mi w ręce piątka trafi to przepadłem. Od grudnia nie używałem żadnego porządnego ketona, tylko parę razy jakiś kryształ waliłem ale to jest słabe a poza tym na mnie wszystko już działa nie tak jak powinno. Jeden plus tego szajsu jest taki że krótko trzyma, ale ja nad sobą nie panuję, niedawno 4 g zeżarłem w jakieś 3-4 godziny chyba. Chociaż tyle dobrze że nie waliłem tego po kablach. NEP kiedys I za ostatnim razem to prawie wszystko poszło iv.
  • 2225 / 369 / 0
Co będzie lepsze jako stymulant użytkowy NEP czy HEXEN ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5241 / 942 / 0
Jeden chuj ani to ani to się nie nadaje, przynajmniej dla mnie jako stymulant użytkowy.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2236 / 281 / 0
06 czerwca 2026OdwiertKorzenny pisze:
Hexen w niskich dawkach 20/30mg o ile nie jesteś zaszczepiony ;)
  • 5241 / 942 / 0
Nepa też może próbować 20-30mg dla mnie te ketony się nie wiele od siebie różnią. I roa może warto oral jak to ma być funkcjonalny stim. Ja tam nie wiem jak inni, może potraficie to kontrolować dla mnie jedyny funkcjonalny stymulant to kokaina gdzie mogę w każdej chwili odłożyć worek każdy inny stim feta, nep, hexen kończy się zawsze jazda do końca wora i utrata kontroli w przypadku nepa czy hexena to już w ogóle zaczynam vapo %-D dlatego mam nadzieję że to zamknięty rozdział.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2236 / 281 / 0
06 czerwca 2026OdwiertKorzenny pisze:
Ale po pierwsze branie ktetonów dopaminowych w mixie z saa to słabe połaczenie wysokiego ryzyka.
  • 1738 / 277 / 0
Z tych dwóch to zdecydowanie NEP bardziej się nada niż hexen.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.