Jak pierwszy raz bucha wziąłem to aż usiadłem bo żadna substancja mi takiej przyjemności nagle nie zapewniła. Jakieś alfy czy nepy to masakra, dopalanie co chwilę bo kilka minut fazy i zjazd. A przy piko elegancko, można zapomnieć na kilka godzin i nic się nie dzieje.
@serotoninowy, ile najdłużej leciałeś? Ja jakieś 4 doby, często po 2-3. Najgorzej, że z każdą kolejną nieprzespaną nocą czułem się coraz bardziej wypoczęty. Trzeba uważać ;)
06 maja 2026schizoluszek pisze:tak, meta nierowna ketonom, ale placisz wiekszym ryzykiem.24 lutego 2026OdwiertKorzenny pisze: Czy po mecie będzie sie lepiej trzepało niż po ketonach?
Nie jadłem, kiedyś miałem propozycje 200/g z dolnego, a cena ta ponoć uczciwą jest.
Ciekaw jestem![]()
To znany efekt. Stymulanty powodują u ludzi straszne dewiacje. Od pedalstwa, przez fetysz karłów aż po zoofilię i scat (takie śpiewanie jazzowe).
Dotyczy to niemal wszystkich stymulantów, najsilniejsze efekty widać po miłośnikach metamfetaminy i bieda-ketonów oraz kawy.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
12 maja 2026awonor pisze:Dwa lata jestem czysty, a wystarczy że zatrace się we wspomnienia, i wraca ciśnienie jak na początku odstawki. Chory syf11 maja 2026nCuX pisze: Tego pierwszego razu się nie zapomina:)
Poza tym do seksu się to nie nadaje bo kilka ruchów i już się spuszczasz . Czasami samo zapalenie już prawie orgazm powoduje
Uważam że 3 cmc. Czy nawet 4 cmc w zaleznosci od sortu znacznie bardziej zezwierzeca i tylko o jednym się myśli. Do tego odrobina giebla i to najlepszy mix na ruchacz ,
/masturbator mode
Każdy ma swoje preferencje.
Po 3cmc jeszcze można do klubu pójść i się bez wstydu pokazać
W pewnym sensie wybitny narkotyk . Szkoda ze tak strucie szybko przychodzi.
Po dobrym meth prawie w ogóle zwały nie ma . Co jest dosyć zgubne
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.