Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1973 / 207 / 0
Wapo meth to szatan. Strasznie szybko można doprowadzić się do ruiny. hel przy tym to dla dzieci jest ;) Najlepiej mieć tyle ile się zużyje na jeden raz, czyli od ćwiartki do może max grama.

Jak pierwszy raz bucha wziąłem to aż usiadłem bo żadna substancja mi takiej przyjemności nagle nie zapewniła. Jakieś alfy czy nepy to masakra, dopalanie co chwilę bo kilka minut fazy i zjazd. A przy piko elegancko, można zapomnieć na kilka godzin i nic się nie dzieje.

@serotoninowy, ile najdłużej leciałeś? Ja jakieś 4 doby, często po 2-3. Najgorzej, że z każdą kolejną nieprzespaną nocą czułem się coraz bardziej wypoczęty. Trzeba uważać ;)
Take DXM and Be Happy
  • 5281 / 948 / 0
3 tygodnie, spaliłem 70g ketonów...
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2229 / 370 / 0
06 maja 2026schizoluszek pisze:
24 lutego 2026OdwiertKorzenny pisze:
Czy po mecie będzie sie lepiej trzepało niż po ketonach?
Nie jadłem, kiedyś miałem propozycje 200/g z dolnego, a cena ta ponoć uczciwą jest.
Ciekaw jestem 😱
tak, meta nierowna ketonom, ale placisz wiekszym ryzykiem.
Czy tak ciężko odpisać po czym się lepiej wali konia ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 500 / 68 / 0
Jasne że po mecie trzepanie konia jest najlepsze. Żaden keton nie ma podjazdu do kilkudniowego trzepania kapucyna na ryżu, a jak wjadą do tego kurwy i zaczniesz z nimi palić.... Krzyż na drogę ;)

Uważajcie, bo seks na mecie potrafi zniszczyć pociąg seksualny do końca życia.
  • 1 / / 0
Zauważyliście, że po kreskach zaczynają się wam podobać również faceci?
  • 2966 / 639 / 0
@ChubbybiCrystalboy
To znany efekt. Stymulanty powodują u ludzi straszne dewiacje. Od pedalstwa, przez fetysz karłów aż po zoofilię i scat (takie śpiewanie jazzowe).

Dotyczy to niemal wszystkich stymulantów, najsilniejsze efekty widać po miłośnikach metamfetaminy i bieda-ketonów oraz kawy.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 911 / 160 / 0
Jak człowiek po stymulantach przekracza własne granice masturbacji do, ekhm, filmów przyrodniczych to zaczyna stopniowo zagłębiać się w króliczą norę i poszerzać horyzonty swoich dewiacji. Nie dziwne więc, że po czasie można u siebie zaobserwować takie zachowania. Poza tym, stymulanty same w sobie mniej lub bardziej pobudzają seksualnie, metamfetamina akurat należy do tych z grupy ''bardziej'', bym powiedziała, więc pewnie za jakiś czas nawet i wiewiórkę byś Pan wyruchał.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.