Mam pytanie co jest w moim Tousie i czy napewno tak działa 2-CB.
Opis
Kolor: Róż
Postać: Różowy proszek sucharki jak siur jedna zbity w duże grudki m, przy robieniu nie strzela ale również się nie rozpada, stawia delikatny opór.
Smak: bezwonny, bezsmakowy proszek z delikatnanuts wiśni/truskawki
Efekt: po nosie nie wchodzi zbyt szybko ale już po około 5 minutach czuć pierwszy efekty, którym u mnie objawia się stan rowowagi jakbym był pijany, mi się zdecydowanie lepiej leży niż stoi, nawet mnie bierze chęć na sen, po 10 min zaczyna się delikatna psychodelia a po 15 minutach jest peak i działa okooo 30 minut intensywnie później efekty zaczyna w ciagubkilku minut mijać stopniowo.
Przez jakiś czas człowiek jest delikatnie senny i podejrzewam, ze przypomina trochę głupka bo logiczne zagdaki zaczynają robić problem.
Brak stymulacji, efektów wizualnych nie miałem ale mózg mi wyjebalo w powietrzne że dźwięki widziałem, efekt odrealnienia mocny.
Dawkowanie: za pierwszym razem wrzuciłem 30-40mg i czułem delikatne efekty, chociaz stan zachwiania równowagi działał na tyle mocno
ze musiałem się kontrolować, później dorzuciłem dwie takie same nitki w odstępie godzina dwie i efekt był taki sam/minimalnie płytszy. Istotna informacja: sytuacja działa się podkoniec ciągu kokainowego, inne substancje zawsze miały u mnie problem przebić się przez kokainę, w tym wypadku efekt był pełny. Następnego dnia najtrzeźwiej powtórzyłem test efekt bardzo podobny. Dzisiaj tez w trakcie ciągu kokainowego wrzuciłem dwie nitki po około 75 mg w ciągu 5 minut to wyjebalo mnie w powietrze nie z tej ziemi, psychodela mocna pozytywna dając przekaz że nie wszystkonwzyciub jest skomplikowane.
Kolor czy struktura proszku niestety niewiele tu mówią, bo wygląd łatwo zmienić barwnikiem, więc bez testu odczynnikowego albo analizy laboratoryjnej i tak pozostaje to tylko przypuszczeniem.
Dzisiaj kumpel dostał na spróbowanie zielony proszek...
Zapach coś ala plastik lub coś w tym rodzaju...
Wziąłem trochę na język,był lekko odrętwiały na moment.
Spróbowałem małą do nosa 1/10g słabe pobudzenie i lekki nieogar w bani.
Nie był to Andrzej ani kryształ...
Ma ktoś jakieś pomysły?
przeniesiono ~ kwik
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
pewien vendor który nie jest tu mile widziany mial (bądź dalej ma) kolorowe alfy w tym również zieloną… tak mi się skojarzyło z tym nieogarem w bani
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
04 kwietnia 2026Lubiacy pisze: Część,
Mam pytanie co jest w moim Tousie i czy napewno tak działa 2-CB.
Opis
Kolor: Róż
Postać: Różowy proszek sucharki jak siur jedna zbity w duże grudki m, przy robieniu nie strzela ale również się nie rozpada, stawia delikatny opór.
Smak: bezwonny, bezsmakowy proszek z delikatnanuts wiśni/truskawki
Efekt: po nosie nie wchodzi zbyt szybko ale już po około 5 minutach czuć pierwszy efekty, którym u mnie objawia się stan rowowagi jakbym był pijany, mi się zdecydowanie lepiej leży niż stoi, nawet mnie bierze chęć na sen, po 10 min zaczyna się delikatna psychodelia a po 15 minutach jest peak i działa okooo 30 minut intensywnie później efekty zaczyna w ciagubkilku minut mijać stopniowo.
Przez jakiś czas człowiek jest delikatnie senny i podejrzewam, ze przypomina trochę głupka bo logiczne zagdaki zaczynają robić problem.
Brak stymulacji, efektów wizualnych nie miałem ale mózg mi wyjebalo w powietrzne że dźwięki widziałem, efekt odrealnienia mocny.
Dawkowanie: za pierwszym razem wrzuciłem 30-40mg i czułem delikatne efekty, chociaz stan zachwiania równowagi działał na tyle mocno
ze musiałem się kontrolować, później dorzuciłem dwie takie same nitki w odstępie godzina dwie i efekt był taki sam/minimalnie płytszy. Istotna informacja: sytuacja działa się podkoniec ciągu kokainowego, inne substancje zawsze miały u mnie problem przebić się przez kokainę, w tym wypadku efekt był pełny. Następnego dnia najtrzeźwiej powtórzyłem test efekt bardzo podobny. Dzisiaj tez w trakcie ciągu kokainowego wrzuciłem dwie nitki po około 75 mg w ciągu 5 minut to wyjebalo mnie w powietrze nie z tej ziemi, psychodela mocna pozytywna dając przekaz że nie wszystkonwzyciub jest skomplikowane.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.