Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Pierwszy raz od nie wiem kiedy mam trzeźwy dzień i jeszcze w ciągu dnia jakoś sobie dawałam radę alw teraz już nie mogę wytrzymać chciałam za ostatnią kasę kupić mefe ale mnie ojebali i czy możecie polecić coś jak być nietrzeźwym bo nie mam nawwt rządnych leków którymi mogłabym się nacpac myślałam o gazie od zapalniczek alw podobno może nieźle poryc
  • 208 / 20 / 0
Część,

Mam pytanie co jest w moim Tousie i czy napewno tak działa 2-CB.
Opis
Kolor: Róż
Postać: Różowy proszek sucharki jak siur jedna zbity w duże grudki m, przy robieniu nie strzela ale również się nie rozpada, stawia delikatny opór.
Smak: bezwonny, bezsmakowy proszek z delikatnanuts wiśni/truskawki

Efekt: po nosie nie wchodzi zbyt szybko ale już po około 5 minutach czuć pierwszy efekty, którym u mnie objawia się stan rowowagi jakbym był pijany, mi się zdecydowanie lepiej leży niż stoi, nawet mnie bierze chęć na sen, po 10 min zaczyna się delikatna psychodelia a po 15 minutach jest peak i działa okooo 30 minut intensywnie później efekty zaczyna w ciagubkilku minut mijać stopniowo.
Przez jakiś czas człowiek jest delikatnie senny i podejrzewam, ze przypomina trochę głupka bo logiczne zagdaki zaczynają robić problem.
Brak stymulacji, efektów wizualnych nie miałem ale mózg mi wyjebalo w powietrzne że dźwięki widziałem, efekt odrealnienia mocny.

Dawkowanie: za pierwszym razem wrzuciłem 30-40mg i czułem delikatne efekty, chociaz stan zachwiania równowagi działał na tyle mocno
ze musiałem się kontrolować, później dorzuciłem dwie takie same nitki w odstępie godzina dwie i efekt był taki sam/minimalnie płytszy. Istotna informacja: sytuacja działa się podkoniec ciągu kokainowego, inne substancje zawsze miały u mnie problem przebić się przez kokainę, w tym wypadku efekt był pełny. Następnego dnia najtrzeźwiej powtórzyłem test efekt bardzo podobny. Dzisiaj tez w trakcie ciągu kokainowego wrzuciłem dwie nitki po około 75 mg w ciągu 5 minut to wyjebalo mnie w powietrze nie z tej ziemi, psychodela mocna pozytywna dając przekaz że nie wszystkonwzyciub jest skomplikowane.
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2026 przez Lubiacy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2155 / 270 / 0
^^^^^^^^^^^^^^^^^ketamina^^^^^^^^^^^^^^^
  • 22 / / 0
Z opisu efektów bardziej wygląda to właśnie na coś z profilu dysocjacyjnego niż klasyczne 2-CB, zwłaszcza jeśli pojawia się silne zachwianie równowagi, chęć leżenia i taki „odrealniony” stan zamiast wyraźnych wizuali. Krótki, intensywny peak i senność po zejściu też bardziej pasują do tej grupy niż do typowych psychodelików fenetylaminowych.

Kolor czy struktura proszku niestety niewiele tu mówią, bo wygląd łatwo zmienić barwnikiem, więc bez testu odczynnikowego albo analizy laboratoryjnej i tak pozostaje to tylko przypuszczeniem.
Uwaga! Użytkownik CortexCrawler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.