Mam pytanie co jest w moim Tousie i czy napewno tak działa 2-CB.
Opis
Kolor: Róż
Postać: Różowy proszek sucharki jak siur jedna zbity w duże grudki m, przy robieniu nie strzela ale również się nie rozpada, stawia delikatny opór.
Smak: bezwonny, bezsmakowy proszek z delikatnanuts wiśni/truskawki
Efekt: po nosie nie wchodzi zbyt szybko ale już po około 5 minutach czuć pierwszy efekty, którym u mnie objawia się stan rowowagi jakbym był pijany, mi się zdecydowanie lepiej leży niż stoi, nawet mnie bierze chęć na sen, po 10 min zaczyna się delikatna psychodelia a po 15 minutach jest peak i działa okooo 30 minut intensywnie później efekty zaczyna w ciagubkilku minut mijać stopniowo.
Przez jakiś czas człowiek jest delikatnie senny i podejrzewam, ze przypomina trochę głupka bo logiczne zagdaki zaczynają robić problem.
Brak stymulacji, efektów wizualnych nie miałem ale mózg mi wyjebalo w powietrzne że dźwięki widziałem, efekt odrealnienia mocny.
Dawkowanie: za pierwszym razem wrzuciłem 30-40mg i czułem delikatne efekty, chociaz stan zachwiania równowagi działał na tyle mocno
ze musiałem się kontrolować, później dorzuciłem dwie takie same nitki w odstępie godzina dwie i efekt był taki sam/minimalnie płytszy. Istotna informacja: sytuacja działa się podkoniec ciągu kokainowego, inne substancje zawsze miały u mnie problem przebić się przez kokainę, w tym wypadku efekt był pełny. Następnego dnia najtrzeźwiej powtórzyłem test efekt bardzo podobny. Dzisiaj tez w trakcie ciągu kokainowego wrzuciłem dwie nitki po około 75 mg w ciągu 5 minut to wyjebalo mnie w powietrze nie z tej ziemi, psychodela mocna pozytywna dając przekaz że nie wszystkonwzyciub jest skomplikowane.
Kolor czy struktura proszku niestety niewiele tu mówią, bo wygląd łatwo zmienić barwnikiem, więc bez testu odczynnikowego albo analizy laboratoryjnej i tak pozostaje to tylko przypuszczeniem.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.