Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 85 / 19 / 0
Jeżeli i tak używasz narko to warto. Jeżeli nie to dałbym sobie spokój. Odnośnie tego jak spędzić fazę to jak pisałeś tylko koks, a mefedronu który ma jakieś elementy wspólne nie próbowałeś to nie wiesz jaka jest faza serotoninowy. Ciężko powiedzieć jak zareagujesz, większość ludzi na tej 1 fazie czuje się przytłoczona i nie chciałaby iść do klubu, tym bardziej że od razu widać że jesteś naćpany. Ja bym zaczął od 1.5mg na kg masy ciała raczej w spokójnym środowisku z kimś bliskim, ale z kimś kto jest neutralny bądź pozytywny do dragów, bo naprawdę widać. Zjedz może w domu z kolegą koło takiej godziny 20 że załaduje się o 21 i jak jednak stwierdzisz że dasz radę i chcesz iść do klubu to se weźmiesz ubera i pojedziesz. Przygotuj sobie jakąś playlistę przed, bo potem ciężko lep ogarnąć. Jak palisz nawet okazyjnie to kup sobie szlugi, bo chce się palić strasznie mimo że np na codzień nie palisz.
  • 107 / 23 / 0
Odklejało was kiedyś po większej ilości piguł? Gdzie zamykacie oczy, doświadczacie barwnych wizji, zaczynacie rozmawiać z omamami, otwieracie oczy a to wszystko okazuje się fikcją? I ludzie patrzą na was jak na debila hehe.
Ciekawe doświadczenie
  • 30 / 2 / 0
Zdarza się, szczególnie przy większych ilościach, bo wysokie dawki MDMA mogą nasilać halucynacje i tzw. „closed-eye visuals”, czyli obrazy pojawiające się po zamknięciu oczu. Z tego co czytałem, zwykle wynika to z mocnego przeciążenia układu serotoninowego i odwodnienia albo braku snu, dlatego takie objawy są sygnałem, że organizm dostał już za dużo bodźców. U wielu osób pomaga trzymanie rozsądnych przerw i pilnowanie regeneracji, bo wtedy takie akcje zdarzają się dużo rzadziej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.