Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
16 lutego 2026MiCaraLily pisze: Dobrzy ludzie, a na wydajność w robocie co będzie lepsze? Miałam do czynienia tylko z mefedronem a zastanawiam się jak z tą amfą jest. Zapowiada mi się ciężki tydzień i myślę jak się wesprzeć ;)
17 lutego 2026freezin9moon pisze: sniezka duzo lepsza,(do wiekszosci zajec, ale bezposrednio po ketonach moze sie wydawac slaba, oczywiscie zakladajac ze dostaniesz fete o przyzwoitej jakosci, po prostu nie dziala tak intensywnie.
amfetamina też się do tego średnio nadaje. Owszem, da się na niej ogarnąć rzeczy, ja na przykład uwielbiałam się po niej uczyć, mogłam to robić godzinami w klasie maturalnej. Później na studiach napisałam na fecie pracę dyplomową
Odnośnie tolerki to jest tylko jedno rozwiązanie - przerwa i to długa.
Tak amfa była euforyczna, dawała ciężkiego kopa, włosy na dębie stawały, kreatywność level hard,
mefedron - ciężka pizda zalana euforia, dźwięk w uszach, chęć robienia wszystkiego.
Nie ma i nie będzie takich dragów już nigdy :(
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.