Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
16 lutego 2026MiCaraLily pisze: Dobrzy ludzie, a na wydajność w robocie co będzie lepsze? Miałam do czynienia tylko z mefedronem a zastanawiam się jak z tą amfą jest. Zapowiada mi się ciężki tydzień i myślę jak się wesprzeć ;)
17 lutego 2026freezin9moon pisze: sniezka duzo lepsza,(do wiekszosci zajec, ale bezposrednio po ketonach moze sie wydawac slaba, oczywiscie zakladajac ze dostaniesz fete o przyzwoitej jakosci, po prostu nie dziala tak intensywnie.
amfetamina też się do tego średnio nadaje. Owszem, da się na niej ogarnąć rzeczy, ja na przykład uwielbiałam się po niej uczyć, mogłam to robić godzinami w klasie maturalnej. Później na studiach napisałam na fecie pracę dyplomową
Odnośnie tolerki to jest tylko jedno rozwiązanie - przerwa i to długa.
Tak amfa była euforyczna, dawała ciężkiego kopa, włosy na dębie stawały, kreatywność level hard,
mefedron - ciężka pizda zalana euforia, dźwięk w uszach, chęć robienia wszystkiego.
Nie ma i nie będzie takich dragów już nigdy :(
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.