Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
01 marca 2026jaculaa pisze: Przychodzę z bardzo prostym pytaniem. Ile mg tego specyfiku przyjąć, żeby mieć przyjemną euforyczną siopę zbliżoną do MDMA.
a inni mało, co = działanie mocniejsze / dłuższe. Więc trzeba samemu wyczuć dawkę pod siebie.
Ja za pierwszym razem wziąłem 210mg i jak się trochę załadowało, co było dla mnie „średniej mocy”, to dojadłem pozostałe 90mg z opakowania i za chwilę było idealnie. Czyli by wychodziło na moim przypadku - 3,75mg/kg.
Chociaż nie wiem, czy ta dorzuta coś dała wtedy faktycznie, czy to się załadowała z czasem ta pierwsza porcja (ponoć nie powinno się dorzucać dexa, tylko wziąć raz jedną konkretną dawkę). To jest o tyle nieprzewidywalna substancja, że trzeba samemu testować
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
To aż takim dexowym świrem byłeś, że na blachę takie rzeczy miałeś wykute?
Bardzo często wrzucam 450mg + 300mg + 750mg i każdą dawkę czuję jak trzeba. Kwestia tylko odpowiednio krótkiego odstępu między dawką główną a mniejszą dorzutka.
Bo tak się wszyscy dowiedzieliśmy, że aż wcale, skoro zdania są podzielone
Wychodzi na to, że najlepiej na samym sobie wszystko sprawdzać, byle z głową i bez ciśnienia.
@Kochanek heleny skąd w ogóle pomysł, żeby zarzucać kilka różnych dawek w odstępach czasowych? Ja rozumiem, żeby utrzymać fazę dłużej, ale jakieś jeszcze benefity z tego są? Przeskakujesz sobie z jednego plateau na drugie w jednym tripie?
W tym na samego siebie.
Dawkowanie zalezy od tego co chcemy osiągnąć.
Mala dorzutka do większej dawki wzmacnia afterglow/przedłuża pierwszy trip.
Mój ostatni trip to:
100mg Memantyny
450mg DXM
300mg DXM
150 ug LSD
750mg DXM
:)
Cel to oczywiście bardzo długi trip, ponad 24 godziny.
Lubię sobie obejrzeć kilka filmów jeden po drugim mocno się wczuwając, bez wielkich szaleństw:)
Zmiana plateau na wyższe to też zajebista sprawa. Przy czym dawka też jest tu mniej ważna niż czas.
Można dorzucić 150mg do 450mg i wzmocnić trip, jeśli będzie to odpowiednio wcześnie.
Albo przedłużyć trip/wzmocnić afterglow, jeśli wrzuci się później te same 150mg.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.