Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
scalono - db
@serotoninowy no właśnie o tym mówię, nie rozumiem serio jak można i czy naprawdę jak to tu mówią niektórzy mieć zjazd po 1mg bromazolamu i 2 piwach tygodniowo? skoro po piciu 8 browarów na tydzien podzielonych na 3 dni zjazdu nigdy nie miałem to dlaczego ten 1mg bromka ma być inny? to jest jakieś mega mocne czy co? myślałem, że 1mg bromazolamu w oddziaływaniu na receptory gaba odpowiada 6 browarom więc nadal wychodzi jakbym pił 8.a nawet jakby był zjazd to jaki po takiej ilośći? ile by trwał 1-2 dni? i jak silny by był?
Sam na początku latami brałem co kilka dni/ tygodni i nigdy nie zwiększałem dawek. Z biegiem czasu się to u mnie zmieniło i przeszło w normalny ciąg. Ale na nim też zwiększałem dawki tylko jak potrzebowałem, trzymałem się schematów i nie dorzucałem ponad dawkę (starałem się tego trzymać).
Pisałem Ci, że życzę Ci powodzenia i to nie było ironiczne. Jeżeli uważasz, że to się uda to to zrób. Życia nikt za Ciebie nie przeżyje. Każdy organizm jest inny. Po prostu patrzę ze swojej perspektywy, bo też zacząłem zastępować alko benzo żeby mniej pić.
to co piszesz, wskazuje już na uzależnienie przynajmniej psychiczne, skoro nie jesteś w stanie się powstrzymać. przy takiej dawce i 2 miesiącach wątpię, że dostaniesz telepki, ale że tak powiem im głębiej w las tym będzie gorzej, więc im szybciej z tym skończysz tym lepiej, bo powiedzmy jeżeli jeszcze tak polecisz 2,3 miesiące to zaczną się poważne schody.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.