4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 26 / 3 / 0
Ja miałem tygodniowy ciąg. Wale iv chloroketony nauczyłem się minimalizować ból palenie i uszkodzenia żył choć dochodziło do sytuacji mocnych.
Miasto zalane 3cmc raz wleciał stary klef 4cmc nawet nawet sorcik to gość który mi dostarcza był kurwa niedowierzał jaki dobry. Dodam że zjadam przez noc 2g klefa w iniekcjach dozylznhch. 100mg/ml nawet 200mgml podaje głównie dożylnie czasem domięśniowo. Jedyne co robię po tym to samogwałt. Tylko ten cel. Jeśli to wypala tak nos to jestem ciekaw czy podanie sobie 2g do krwioobiegu wyrządza duże szkody? Czułem ten smak w płucach jakby to ten chlorowy oddech jakbym nagle cały tym przesiąkł
Było parę razy dobrze jak po MDMA
Jestem na metadonie także działa to na mnie słabiej
ODPOWIEDZ
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.